Συζητήσεις στο satleo

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
ANDREASSAT | 24-January-2020 | 16:40:24

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
panos456 | 24-January-2020 | 15:39:24

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
babis3g | 24-January-2020 | 14:52:24

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ | 24-January-2020 | 14:43:24

Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB)
babis3g | 24-January-2020 | 13:56:24

Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 | 10:30

AMIKO WR-558

Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου Amiko WR-558, το οποίο χρησιμοποιείται για να επεκτείνει την εμβέλεια του σήματος σε χώρους που δε μπορεί να φτάσει η εκπομπή του από έναν ασύρματο δρομολογητή (router) ή ένα σημείο πρόσβασης (access point). Πρόκειται για μια 3 σε 1 συσκευή Wireless Repeater/AP/Router που είναι ιδανική να χρησιμοποιείται για την παροχή δωρεάν Wi-Fi σήματος...

3 σε 1 POE Wireless Repeater/AP/Router για εξωτερικούς χώρους

Η εταιρία Astra Sat ανακοινώνει την παραλαβή του νέου Amiko WR-558, το οποίο χρησιμοποιείται για να επεκτείνει την εμβέλεια του σήματος σε χώρους που δε μπορεί να φτάσει η εκπομπή του από έναν ασύρματο δρομολογητή (router) ή ένα σημείο πρόσβασης (access point). Πρόκειται για μια 3 σε 1 συσκευή Wireless Repeater/AP/Router που είναι ιδανική να χρησιμοποιείται για την παροχή δωρεάν Wi-Fi σήματος σε δρόμους, πλατείες και άλλους εξωτερικούς χώρους. Το Amiko WR-558 είναι συμβατό με τα πρότυπα IEEE 802.11 b/g/n και υποστηρίζει κρυπτογράφηση 128bit WPA/WPA2 (TKIP/AES). Διαθέτει 2 υποδοχές RP-SMA για σύνδεση εξωτερικών κεραιών (2x7dBi περιλαμβάνονται στη συσκευασία) και έχει ενσωματωμένους ενισχυτές υψηλής ισχύος για την εξάλειψη των νεκρών ζωνών του Wi-Fi. Εκπέμπει υψηλή ισχύ μετάδοσης έως 100mW για εξαιρετική κάλυψη Wi-Fi και μπορεί να μεταδίδει το σήμα σε έως 500 μέτρων απόσταση. Η ασύρματη ταχύτητα του σήματος μπορεί να φτάσει μέχρι τα 300Mbps και η ισχύς του τα 30dBm max. Διαθέτει εύκολη εγκατάσταση και ευέλικτη τοποθέτηση, ενώ ρυθμίζεται πανεύκολα μέσω web interface και υποστηρίζει λειτουργίες Router, AP, Repeater και WISP. Εξοπλίζεται με θύρα Ethernet και υποστηρίζει παθητική τροφοδοσία PoE, μέσω καλωδίου δικτύου με μήκος έως και 60 μέτρων. Διαθέτει τρία ενδεικτικά LED ON, WAN/LAN, Wi-Fi και άλλα τρία για την ισχύ του σήματος. Είναι κατασκευασμένο από συμπαγές εξωτερικό αδιάβροχο περίβλημα, με 15KV προστασία ESD που χαρίζει υψηλή αντοχή έως 4KV από τους κεραυνούς.

Astra Sat, τηλ.: 2310 784232.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Τεύχος 137

22-01-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οικονομικοί, εύχρηστοι και πάντοτε επίκαιροι, οι δέκτες MAX είναι προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου χρήστη. Ο MAX T2 H.265 είναι ένας Full HD επίγειος ψηφιακός δέκτης που μόλις κυκλοφόρησε, ο οποίος εξοπλίζεται με DVB-T2 tuner και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση H.265/HEVC. Διαθέτει πανεύκολο μενού και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο εκμάθησης για κοινό έλεγχο δέκτη και τηλεόρασης, αποτελώντας έτσι ιδανική επιλογή ακόμα και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Στην καθημερινότητα μας πλέον διαπιστώνουμε ότι ο μέσος χρήστης online υπηρεσιών, είτε αυτές α...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.