Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
robi1994 | 19-January-2020 | 2:43:19

Δορυφορικοί Δέκτες Υψηλής Ευκρίνειας (HD)
sami noor | 19-January-2020 | 2:43:19

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
bill82 | 19-January-2020 | 1:55:19

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
Valuable Inform | 19-January-2020 | 0:48:19

Λήψη Eutelsat 9A (9° East)
nektarios 1451 | 19-January-2020 | 0:29:19

Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 | 10:07

ALCAD TT-401

Η εταιρία DaiSat διαθέτει στην ελληνική αγορά σετ της ALCAD, κατάλληλο για χρήση σε τοπικούς αναμεταδότες ή ξενοδοχεία που επιθυμούν να λαμβάνουν τα ελληνικά κανάλια μέσω δορυφόρου, ώστε να τα διανέμουν στα δωμάτια. Η σύνθεση διατίθεται σε προσφορά και περιλαμβάνει τα παρακάτω μονάδες...

Η εταιρία DaiSat διαθέτει στην ελληνική αγορά σετ της ALCAD, κατάλληλο για χρήση σε τοπικούς αναμεταδότες ή ξενοδοχεία που επιθυμούν να λαμβάνουν τα ελληνικά κανάλια μέσω δορυφόρου, ώστε να τα διανέμουν στα δωμάτια. Η σύνθεση διατίθεται σε προσφορά και περιλαμβάνει τα παρακάτω μονάδες:

2 μονάδες TT-401: Πρόκειται για transmodulators ελεύθερων δορυφορικών ψηφιακών τηλεοπτικών υπηρεσιών στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση με υποστήριξη DiSEqC. Η κάθε μονάδα επιλέγει τις υπηρεσίες ενός ή δύο DVB-S/S2 δορυφορικών transponders και τους αποδίδει σε ένα DVB-T multiplex. Προγραμματίζονται με τη χρήση ειδικού λογισμικού μέσω υπολογιστή ή μέσω ασύρματου προγραμματιστή.

PA-720: Είναι ένας ευρυζωνικός ενισχυτής ψηφιακού και αναλογικού επίγειου σήματος. Διαθέτει μία είσοδο για την ενίσχυση του συνδυασμένου σήματος που προέρχεται από όλες τις αρθρωτές μονάδες σε μία εγκατάσταση και μία είσοδο πολυπλεξίας για οποιοδήποτε άλλο εξωτερικό εξοπλισμό. Η στάθμη εξόδου μπορεί να ελέγχεται με τη βοήθεια ενός εξασθενητή στην πρόσοψη.

FA-310: Είναι τροφοδοτικό που λειτουργεί με διακόπτη και τροφοδοτεί έως 9 μονάδες σε rack 19” ή έως 11 μονάδες σε επιτοίχιο πλαίσιο. Η μονάδα έχει υψηλή στάθμη εξόδου που ελέγχεται μέσω ενός υβριδικού ενισχυτή.

SP-244: Πλαίσιο για τροφοδοτικό και 9 μονάδες (συμπεριλαμβανομένου του ενισχυτή), με απόσταση 47 χιλιοστών μεταξύ τους.

Όλα τα προϊόντα ALCAD κατασκευάζονται στην Ισπανία σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και συνοδεύονται από 3 χρόνια εγγύηση.

DaiSat, τηλ.: 210-6828991.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Τεύχος 136

17-12-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Το νέο τεύχος Ιανουαρίου 2020 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Το αφιέρωμα στη νέα πλατφόρμα Cosmote TV OTT αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους! Η COSMOTE TV λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα Over The Top υπηρεσία της, την οποία και δοκίμασε πρώτη η Ψηφιακή Τηλεόραση για να σας την παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα του Netflix για την πρόσβαση σε On Demand περιεχόμενο, προσφέροντας όμως και Live TV με τα κανάλια της COSMOTE TV, μέσα από το ίδιο περιβάλλον χρήσης. Χρησιμοποιεί Android TV Box που...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.