Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB)
paksat | 28-February-2020 | 9:03:28

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
nektarios 1451 | 27-February-2020 | 22:57:27

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 27-February-2020 | 21:36:27

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
babis3g | 27-February-2020 | 12:10:27

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 27-February-2020 | 11:23:27

Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 | 10:07

ALCAD TT-401

Η εταιρία DaiSat διαθέτει στην ελληνική αγορά σετ της ALCAD, κατάλληλο για χρήση σε τοπικούς αναμεταδότες ή ξενοδοχεία που επιθυμούν να λαμβάνουν τα ελληνικά κανάλια μέσω δορυφόρου, ώστε να τα διανέμουν στα δωμάτια. Η σύνθεση διατίθεται σε προσφορά και περιλαμβάνει τα παρακάτω μονάδες...

Η εταιρία DaiSat διαθέτει στην ελληνική αγορά σετ της ALCAD, κατάλληλο για χρήση σε τοπικούς αναμεταδότες ή ξενοδοχεία που επιθυμούν να λαμβάνουν τα ελληνικά κανάλια μέσω δορυφόρου, ώστε να τα διανέμουν στα δωμάτια. Η σύνθεση διατίθεται σε προσφορά και περιλαμβάνει τα παρακάτω μονάδες:

2 μονάδες TT-401: Πρόκειται για transmodulators ελεύθερων δορυφορικών ψηφιακών τηλεοπτικών υπηρεσιών στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση με υποστήριξη DiSEqC. Η κάθε μονάδα επιλέγει τις υπηρεσίες ενός ή δύο DVB-S/S2 δορυφορικών transponders και τους αποδίδει σε ένα DVB-T multiplex. Προγραμματίζονται με τη χρήση ειδικού λογισμικού μέσω υπολογιστή ή μέσω ασύρματου προγραμματιστή.

PA-720: Είναι ένας ευρυζωνικός ενισχυτής ψηφιακού και αναλογικού επίγειου σήματος. Διαθέτει μία είσοδο για την ενίσχυση του συνδυασμένου σήματος που προέρχεται από όλες τις αρθρωτές μονάδες σε μία εγκατάσταση και μία είσοδο πολυπλεξίας για οποιοδήποτε άλλο εξωτερικό εξοπλισμό. Η στάθμη εξόδου μπορεί να ελέγχεται με τη βοήθεια ενός εξασθενητή στην πρόσοψη.

FA-310: Είναι τροφοδοτικό που λειτουργεί με διακόπτη και τροφοδοτεί έως 9 μονάδες σε rack 19” ή έως 11 μονάδες σε επιτοίχιο πλαίσιο. Η μονάδα έχει υψηλή στάθμη εξόδου που ελέγχεται μέσω ενός υβριδικού ενισχυτή.

SP-244: Πλαίσιο για τροφοδοτικό και 9 μονάδες (συμπεριλαμβανομένου του ενισχυτή), με απόσταση 47 χιλιοστών μεταξύ τους.

Όλα τα προϊόντα ALCAD κατασκευάζονται στην Ισπανία σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και συνοδεύονται από 3 χρόνια εγγύηση.

DaiSat, τηλ.: 210-6828991.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMIKO PLN-502

Η αγορά σήμερα

25-02-2020

AMIKO PLN-502

Σε διαθεσιμότητα από την εταιρία Astra Sat το PLC kit PLN-502 της Amiko. Πρόκειται για ένα ζεύγος μονάδων Powerline που συνδέονται απευθείας σε πρίζες ρεύματος και μέσω της υπάρχουσας καλωδίωσης δημιουργούν ένα δίκτυο μεταφοράς δεδομένων. Είναι ένα ιδανικό kit για την αναμετάδοση του internet σε δωμάτια σπιτιών...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Τεύχος 138

18-02-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου έχει αποκτήσει σήμερα γιγαντιαίο μέγεθος, καθώς εταιρίες-κολοσσοί των streaming μεταδόσεων επενδύουν τεράστια ποσά με στόχο να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν στους πελάτες τους. Οι τηλεοπτικές σειρές αποτελούν μια κατηγορία περιεχομένου με εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλον τον πλανήτη κι εμείς συγκεντρώσαμε για να σας παρουσιάσουμε 25 από τις καλύτερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντός της ελληνικής επικράτειας μέσα από τα Netflix, Apple TV+, Amazon Prime Video και Disney+. Η καναδέζικη Tvi...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.