Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
robi1994 | 19-January-2020 | 2:43:19

Δορυφορικοί Δέκτες Υψηλής Ευκρίνειας (HD)
sami noor | 19-January-2020 | 2:43:19

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
bill82 | 19-January-2020 | 1:55:19

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
Valuable Inform | 19-January-2020 | 0:48:19

Λήψη Eutelsat 9A (9° East)
nektarios 1451 | 19-January-2020 | 0:29:19

Ειδήσεις . Η αγορά σήμερα
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 | 10:11

TVIP S-Box v.530

Η εταιρία Tronix ανακοινώνει την παραλαβή του νέου TVIP S-Box v.530. Πρόκειται για ένα IPTV/OTT multimedia player, το οποίο τρέχει με λογισμικό που βασίζεται στον πυρήνα του Linux. Είναι ένα ιδανικό TV Box που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από χρήστες που επιθυμούν να εισέλθουν στον κόσμο του 4K UHD.

Η εταιρία Tronix ανακοινώνει την παραλαβή του νέου TVIP S-Box v.530. Πρόκειται για ένα IPTV/OTT multimedia player, το οποίο τρέχει με λογισμικό που βασίζεται στον πυρήνα του Linux. Είναι ένα ιδανικό TV Box που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από χρήστες που επιθυμούν να εισέλθουν στον κόσμο του 4K UHD. Διαθέτει στο εσωτερικό του chipset AmLogic S905W που εξοπλίζεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz (4x1.2GHz), ενώ έχει ενσωματωμένη μνήμη RAM 1GB και FLASH 8GB. Διαθέτει υποστήριξη middleware και είναι συμβατό για σύνδεση σε Stalker portals. Δέχεται τη σύνδεση USB αποθηκευτικού μέσου ή κάρτας micro SD, ώστε να αναπαράγει αρχεία MPEG-TS, MPEG-PS, MP4, MKV, AVI, MOV, FLV, OGG με εξωτερικούς υπότιτλους, αλλά και να εκτελεί IPTV streaming σε τηλεοπτικά κανάλια μέσω λίστας αναπαραγωγής m3u. Έχει δυνατότητα να αποκωδικοποιεί video H.265/HEVC με ανάλυση [email protected] και έρχεται με υποστήριξη YouTube, Picasa, καιρού και άλλων ακόμα εφαρμογών, καθώς και με ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιήγησης. Έχει ενσωματωμένο Wi-Fi διπλής μπάντας 2.4/5GHz για ασύρματη σύνδεση στο Internet και υποστηρίζει λειτουργίες AirPlay και DLNA. Η συσκευή συνοδεύεται από καλώδιο επέκτασης με αισθητήρα υπέρυθρων, επιτρέποντας τον τηλεχειρισμό της ακόμα κι αν τοποθετηθεί σε μη ορατό σημείο. 

TRONIX, τηλ.: 23170-03685.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Τεύχος 136

17-12-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Το νέο τεύχος Ιανουαρίου 2020 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Το αφιέρωμα στη νέα πλατφόρμα Cosmote TV OTT αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους! Η COSMOTE TV λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα Over The Top υπηρεσία της, την οποία και δοκίμασε πρώτη η Ψηφιακή Τηλεόραση για να σας την παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα του Netflix για την πρόσβαση σε On Demand περιεχόμενο, προσφέροντας όμως και Live TV με τα κανάλια της COSMOTE TV, μέσα από το ίδιο περιβάλλον χρήσης. Χρησιμοποιεί Android TV Box που...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.