28/04/2020

Πλήρης επάρκεια προϊόντων της Mistral

Η Mistral θα εξακολουθήσει να λειτουργεί κανονικά, παρόλα τα περιοριστικά μέτρα στη διακίνηση εμπορευμάτων μέσω της λιανικής πώλησης. Υπάρχει πλήρης επάρκεια όλων των τύπων κεραιών και ενισχυτών. Ετοιμάζονται νέα μοντέλα κεραιών με τελείως διαφορετική σχεδίαση, τα οποία θα διατεθούν στο τέλος του καλοκαιριού.

Η Mistral θα εξακολουθήσει να λειτουργεί κανονικά, παρόλα τα περιοριστικά μέτρα στη διακίνηση εμπορευμάτων μέσω της λιανικής πώλησης. Υπάρχει πλήρης επάρκεια όλων των τύπων κεραιών και ενισχυτών. Ετοιμάζονται νέα μοντέλα κεραιών με τελείως διαφορετική σχεδίαση, τα οποία θα διατεθούν στο τέλος του καλοκαιριού. Στον τομέα τον ενισχυτών, τελευταίο μοντέλο είναι ο U34 ή U35Auto. Ο ενισχυτής αυτός έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα ενισχυτών της Mistral. Πρόκειται για έναν ενισχυτή κεραίας με αυτόματη ρύθμιση απολαβής της ενίσχυσης. Η πρακτικότητα αυτού του ενισχυτή έγκειται στο γεγονός ότι ο επαγγελματίας τεχνικός, ή ο ιδιώτης εγκαταστάτης, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις για την ρύθμισή του, καθώς ο ενισχυτής δεν διαθέτει και κάποιο ρυθμιστικό ενίσχυσης. Όλα γίνονται αυτόματα, καθώς o ενισχυτής παρακολουθεί την ένταση του σήματος στην περιοχή που εγκαταστάθηκε και ρυθμίζει την ενίσχυση σε τέτοιο βαθμό, ώστε να παρέχει το μέγιστο της ισχύος εξόδου, χωρίς να υπεροδηγείται με τα γνωστά αποτελέσματα. Η στάθμη της εξόδου σταθεροποιείται στα 105dBμV.

Οι πελάτες της χονδρικής πώλησης θα προμηθεύονται τα προϊόντα με τον συνήθη τρόπο, ενώ οι πελάτες της λιανικής θα απευθύνονται στα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα καταστήματα αυτά μπορούν να τα βρουν εύκολα στο διαδίκτυο.

Mistral Antenna Systems, τηλ.: 210-6047939.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.