24/06/2020

TP-LINK TL-SG1008MP

Το TL-SG1008MP είναι ένα υψηλής απόδοσης Switch 8-Port Gigabit Desktop/Rack, με 8 θύρες που υποστηρίζουν το πρότυπο PoE+. Παρέχει έναν απλό τρόπο για να επεκτείνετε ένα ενσύρματο δίκτυο μεταφέροντας ενέργεια και δεδομένα μέσω ενός μόνο καλωδίου Ethernet. Με συνολικό προϋπολογισμό ισχύος 153W, έως και 30W ανά θύρα, το TL-SG1008MP μπορεί να τροφοδοτήσει περισσότερες συσκευές υψηλής ισχύος...

8-Port Gigabit Desktop/Rackmount Switch με 8-θύρες PoE+

Το TL-SG1008MP είναι ένα υψηλής απόδοσης Switch 8-Port Gigabit Desktop/Rack, με  8 θύρες που υποστηρίζουν το πρότυπο PoE+. Παρέχει έναν απλό τρόπο για να επεκτείνετε ένα ενσύρματο δίκτυο μεταφέροντας ενέργεια και δεδομένα μέσω ενός μόνο καλωδίου Ethernet. Με συνολικό προϋπολογισμό ισχύος 153W, έως και 30W ανά θύρα, το TL-SG1008MP μπορεί να τροφοδοτήσει περισσότερες συσκευές υψηλής ισχύος, όπως ασύρματα σημεία πρόσβασης (AP), κάμερες IP ή τηλέφωνα IP. Επιπλέον, με την καινοτόμο και ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία (Green Tech), το TL-SG1008MP μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια, καθιστώντας το, μια φιλική προς το περιβάλλον λύση για το επιχειρηματικό σας δίκτυο.

www.tp-link.gr

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.