22/07/2020

Το FRITZ!Box 7590 είναι το καλύτερο προϊόν για το 2019

Οι ειδικοί έχουνε αποφανθεί: Το FRITZ!Box 7590 είναι το καλύτερο προϊόν για το 2019 στην κατηγορία Router. Πάνω από 100 συντάκτες από ένα σύνολο εννέα μεγάλων ευρωπαϊκών ειδικών μέσων ενημέρωσης, ψήφισαν το AVM FRITZ! Box 7590 ως το καλύτερο router της χρονιάς 2019. Τον Απρίλιο και τον Μάιο ζητήθηκε από συντάκτες από εννέα εξειδικευμένα μέσα ενημέρωσης...

Οι ειδικοί έχουνε αποφανθεί: Το FRITZ!Box 7590 είναι το καλύτερο προϊόν για το 2019 στην κατηγορία Router. Πάνω από 100 συντάκτες από ένα σύνολο εννέα μεγάλων ευρωπαϊκών ειδικών μέσων ενημέρωσης,  ψήφισαν το AVM FRITZ! Box 7590 ως το καλύτερο router της χρονιάς 2019. Τον Απρίλιο και τον Μάιο ζητήθηκε από συντάκτες από εννέα εξειδικευμένα μέσα ενημέρωσης από τις ακόλουθες χώρες, να ψηφίσουν τα καλύτερα προϊόντα σε διάφορες κατηγορίες: Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο. Στην κατηγορία Router η επιλογή τους είναι το AVM Fritz! Box 7590. Συνολικά, τα αναφερόμενα  περιοδικά έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 20 εκατομμύρια αναγνώστες. Για περισσότερες πληροφορίες γύρο από τα προϊόντα AVM στην Ελλάδα απευθυνθείτε στην AMY AE. To βραβευμένο ως καλύτερο router για το 2019, FRITZ!BOX 7590, είναι ένα «μίνι κέντρο επιχειρήσεων» του οικιακού δικτύου σας και προσφέρει τεράστια ευελιξία στη διαχείριση των «smart home» συσκευών σας. Ειδικότερα, το premium αυτό μοντέλο μπορεί να λειτουργήσει ως media server, NAS, μίνι-τηλεφωνικό κέντρο (με λειτουργία αποκλεισμού και απαγόρευσης κλήσεων), DECT σταθμός βάσης (με δυνατότητα σύνδεσης έως και 6 cordless τηλεφωνικών συσκευών), ακόμη και ως τηλεφωνητής και FAX! Επίσης, διαθέτει δύο θύρες USB 3.0 για σύνδεση συσκευών, όπως USB sticks, σκληροί δίσκοι και οποιοσδήποτε εκτυπωτής. To FRITZ!Box 7590 δημιουργήθηκε από την AVM, μία εταιρεία που εδρεύει στο Βερολίνο της Γερμανίας. Η ΑVM έχει δημιουργήσει μια τεράστια γκάμα δικτυακών προϊόντων παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στους τομείς του DSL, cable, LTE (4G) και οπτικής ίνας.

ΑΜΥ Α.Ε., τηλ.: 210-6133000.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.