24/08/2020

FRITZ!Box 7590

Εάν αναζητάτε ένα premium high-end router που θα σας δώσει μοναδικό έλεγχο και πρόσθετες τεχνολογικές δυνατότητες που πριν δεν μπορούσατε ούτε καν να διανοηθείτε, τότε σας προ(σ)καλούμε να γνωρίσετε καλύτερα τo FRITZ!BOX 7590 από την γερμανική AVM. To βραβευμένο ως καλύτερο router για το 2019, FRITZ!BOX 7590, είναι ένα «μίνι κέντρο επιχειρήσεων» του οικιακού δικτύου σας...

Εάν αναζητάτε ένα premium high-end router που θα σας δώσει μοναδικό έλεγχο και πρόσθετες τεχνολογικές δυνατότητες που πριν δεν μπορούσατε ούτε καν να διανοηθείτε, τότε σας προ(σ)καλούμε να γνωρίσετε καλύτερα τo FRITZ!BOX 7590 από την γερμανική AVM. To βραβευμένο ως καλύτερο router για το 2019, FRITZ!BOX 7590, είναι ένα «μίνι κέντρο επιχειρήσεων» του οικιακού δικτύου σας και προσφέρει τεράστια ευελιξία στη διαχείριση των «smart home» συσκευών σας. Ειδικότερα, το premium αυτό μοντέλο μπορεί να λειτουργήσει ως media server, NAS, μίνι-τηλεφωνικό κέντρο (με λειτουργία αποκλεισμού και απαγόρευσης κλήσεων), DECT σταθμός βάσης (με δυνατότητα σύνδεσης έως και 6 cordless τηλεφωνικών συσκευών), ακόμη και ως τηλεφωνητής και FAX! Επίσης, διαθέτει δύο θύρες USB 3.0 για σύνδεση συσκευών, όπως USB sticks, σκληροί δίσκοι και οποιοσδήποτε εκτυπωτής και λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου με τη χρήση mobile εφαρμογής (MyFritz!) ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το μυστικό για όλες αυτές τις δυνατότητες βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής. Εκεί, υπάρχουν πολλά διαφορετικά ports, τα οποία προσφέρουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με τα συμβατικά routers.

Παράλληλα, το FRITZ!BOX αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή για την προστασία των επικοινωνιών σας. Διαθέτει προεγκατεστημένο firewall και έχει τη δυνατότητα ορισμού guest network για να δίνετε πρόσβαση στους χρήστες που εσείς θέλετε, αλλά και για κρυπτογραφημένες επικοινωνίες μέσω VPN. Ανεξαρτήτως της παροχής διαδικτύου σας (ADSL, VDSL, IP), το router αυτό δίνει τη δυνατότητα για πολύ υψηλές ταχύτητες σε όλο το σπίτι. Ειδικά για τις συσκευές που συνδέονται ασύρματα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το δίκτυο τρίτης γενιάς Wireless AC για Wi-Fi που πετάει. To ασύρματο δίκτυο του 7590 έχει μεγάλη εμβέλεια, είναι σταθερό και με τις δύο μπάντες που λειτουργούν ταυτόχρονα και εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό χρηστών. Παρ’ όλα αυτά αν απαιτηθεί επέκταση της εμβέλειας, αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με την ενσωματωμένη τεχνολογία Wi-Fi Mesh. Η τεχνολογία του Wi-Fi Mesh έγκειται στη ενδυνάμωση των ζεύξεων ανάμεσα στις εμπλεκόμενες συσκευές του δικτύου σας.

Με ένα απλό πάτημα κουμπιού, το FRITZ!BOX 7590 αναλαμβάνει από μόνο του τον αυτόματο συγχρονισμό και διαμοιρασμό όλων των ρυθμίσεων που σχετίζονται με το ασύρματο οικιακό δίκτυο του χρήστη. Έτσι, συνενώνει πολλά διαφορετικά wireless δίκτυα, τα οποία «συναντιόνται» για να δημιουργήσουν μια ενιαία και πιο «συμπαγή» Wi-Fi οντότητα. Αποτέλεσμα είναι να μην εξαλείφεται το γνωστό φαινόμενο που το Internet «σέρνεται» όταν πολλές συσκευές είναι συνδεδεμένες σε αυτό. Παράλληλα, δεν υπάρχουν προβλήματα σύνδεσης ή οποιαδήποτε απώλεια απόδοσης (μηδαμινή μείωση του bandwidth), ειδικά όταν ο χρήστης συνηθίζει να πραγματοποιεί «βαριά» online tasks (όπως είναι για παράδειγμα το online streaming και το online gaming). To FRITZ!Box 7590 δημιουργήθηκε από την AVM, μία εταιρεία που εδρεύει στο Βερολίνο της Γερμανίας. Η ΑVM έχει δημιουργήσει μια τεράστια γκάμα δικτυακών προϊόντων παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στους τομείς του DSL, cable, LTE (4G) και οπτικής ίνας. Στην Ελλάδα, τα προϊόντα της AVM διατίθενται από την ΑΜΥ Α.Ε.

ΑΜΥ Α.Ε., τηλ.: 210-6133000.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.