15/09/2020

ΝΕΟ FRITZ! OS v. 7.20

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η AVM ανακοινώνει την διάθεση της νέας έκδοσης του λειτουργικού προγράμματος AVM Fritz! OS v 7.20. Όλες οι νέες εκδόσεις του λογισμικού Ftritz! OS διατίθενται δωρεάν στους κατόχους προϊόντων της AVM. H νέα έκδοση του FRITZ! OS 7.20 προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις, ευκολίες στην χρήση και ασφάλεια. Ανακαλύψτε περισσότερα...

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η AVM ανακοινώνει την διάθεση της νέας έκδοσης του λειτουργικού προγράμματος AVM Fritz! OS v 7.20.  Όλες οι νέες εκδόσεις του λογισμικού Ftritz! OS διατίθενται δωρεάν στους κατόχους προϊόντων της AVM.  H νέα έκδοση του FRITZ! OS 7.20 προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις, ευκολίες στην χρήση και ασφάλεια. Ανακαλύψτε περισσότερα από 100 Updates για Mesh Wi-Fi, Smart Home και τηλεφωνία. Εξασφαλίστε ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες από το Wi-Fi: Το Mesh Wi-Fi αναδρομολογεί έξυπνα τα δεδομένα με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για όλες τις ασύρματες συσκευές όπως smartphones, tablets έως και τηλεοράσεις! Οι σελίδες για Smart Home / Office στο λειτουργικό 7.20 έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χειρίζεστε και να διαχειρίζεστε πιο αποτελεσματικά τις συσκευές Smart Home / Smart Office στο δίκτυο σας. Το FRITZ! OS 7.20 υποστηρίζει πλήθος από σένσορες τύπου DECT ULE τρίτων κατασκευαστών. Οι νέες δυνατότητες και βελτιώσεις που έχουνε προστεθεί στην νέα έκδοση του Fritz! OS v. 7.20 δεν περιορίζονται μόνο στους τομείς Wi Fi και Smart Home / Office.  Επεκτείνονται και στους τομείς ασφάλεια του Wi Fi Hotspot, ταχύτητα του VPN και Fritz! NAS, καθώς και στην τηλεφωνία.

ΑΜΥ Α.Ε., τηλ.: 210-6133000.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.