10/11/2020

TP-Link TL-SF1009P

Το TL-SF1009P της TP-Link είναι ένα νέο υψηλής απόδοσης Desktop Switch 9 θυρών 10/100Mbps, με 8 θύρες που υποστηρίζουν το πρότυπο PoE+. Η εν λόγω συσκευή υποστηρίζει έως και 30W σε κάθε θύρα PoE, με τον συνολικό προϋπολογισμό ισχύος να φτάνει τα 65W. Είναι ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως βίντεοεπιτήρηση σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις...

Το TL-SF1009P της TP-Link είναι ένα νέο υψηλής απόδοσης Desktop Switch 9 θυρών 10/100Mbps, με 8 θύρες που υποστηρίζουν το πρότυπο PoE+. Η εν λόγω συσκευή υποστηρίζει έως και 30W σε κάθε θύρα PoE, με τον συνολικό προϋπολογισμό ισχύος να φτάνει τα 65W. Είναι ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως βίντεοεπιτήρηση σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις (απόσταση μετάδοσης που φτάνει μέχρι και τα 250 μέτρα) και είναι συμβατό με πληθώρα δικτυακών συσκευών όπως IP κάμερες, access points, IP τηλέφωνα, υπολογιστές, εκτυπωτές, κ.λπ. Το plug and play switch βελτιώνει την ασφάλεια των δεδομένων και συνολικά του τοπικού δικτύου, χάρις τη λειτουργία isolation mode, ενώ όταν η συνολική κατανάλωση ισχύος υπερβαίνει τα 65 W, τότε η έξυπνη διαχείριση ισχύος θα μειώσει την ισχύ των θυρών με τη χαμηλότερη  προτεραιότητα, προστατεύοντας τις δικτυακές συσκευές από υπερφόρτωση. Επίσης, ανιχνεύει αυτόματα και παρέχει την απαιτούμενη ισχύ για τις συσκευές PoE, προστατεύοντας παράλληλα τον PoE και τον μη PoE εξοπλισμό από ζημιές. Τα εσωτερικά εξαρτήματα του TL-SF1009P προστατεύονται χάρις το υψηλής ποιότητας μεταλλικό περίβλημα, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

www.tp-link.com

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.