21/09/2021

Τα νέα της Mistral - Άρχισε η παραγωγή της Magic Panel

Ενόψει της έναρξης λειτουργίας του 5G προς το τέλος του έτους και αφού έχουν τακτοποιηθεί οι νέες συχνότητες των καναλιών πανελλαδικά, η Mistral παρουσιάζει την νέα κεραία της με προδιαγραφές 5G. Πρόκειται για την νέα γενιά κεραιών UHF τύπου πάνελ.

Ενόψει της έναρξης λειτουργίας του 5G προς το τέλος του έτους και αφού έχουν τακτοποιηθεί οι νέες συχνότητες των καναλιών πανελλαδικά, η Mistral παρουσιάζει την νέα κεραία της με προδιαγραφές 5G. Πρόκειται για την νέα γενιά κεραιών UHF τύπου πάνελ. Οι κεραίες αυτές λόγω του περιορισμένου μεγέθους τους χωρίς στοιχεία και ανακλαστήρες, με ένα απλό δίπολο έχουν μια μικρή απολαβή περίπου 3dB.

Η απόδοση μέσα στην πόλη είναι ικανοποιητική, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν στις δύσκολες περιοχές τις κανονικές κεραίες βάσεως. Η νέα αυτή κεραία, αν και έχει την μορφή κεραίας πάνελ, δεν είναι ακριβώς κεραία πάνελ, αλλά μια κεραία που αποτελείται από ένα μικτό σύστημα τριών επιπέδων επιφανειών με συγκεκριμένες διαστάσεις και σχήμα, καθώς και πολύ κρίσιμες αποστάσεις μεταξύ τους.

Οι επιφάνειες αυτές συγκεντρώνουν περισσότερη ενέργεια από τα συνήθη στοιχεία. Δεξιά και αριστερά στην φωτογραφία διακρίνονται και δύο κυματοδηγοί, οι οποίοι κατευθύνουν το λοβό της κεραίας προς τα εμπρός. Η κεραία αυτή δεν διαθέτει μετασχηματιστή προσαρμογής διότι απλά δεν διαθέτει δίπολο, όμως η έξοδος είναι 75 Ω με βύσμα τύπου F. Έχει διέλευση και FM, με περιορισμένες βέβαια δυνατότητες λόγω των μικρών της διαστάσεων. Η απολαβή της κεραίας αυτής είναι οπωσδήποτε ανώτερη από τις κεραίες πάνελ και κατά 2dB κατώτερη από τις κεραίες βάσεως του ενός μέτρου.

Το σχήμα της μοιάζει περισσότερο με φωτιστικό παρά με κεραία. Η εφαρμογή της είναι για πελάτες που θέλουν μια κεραία μικρή, καλαίσθητη και εύκολη στην εγκατάσταση οπουδήποτε, με καλή όμως απολαβή. Οι διαστάσεις της είναι πλάτος 22 εκ., ύψος 14 εκ., βάθος 13 εκ. Διαθέτει και βραχίονα στήριξης μήκους 15 εκ. για τοίχο ή ιστό, με δυνατότητα περιστροφής. Η Magic Panel έχει κωδικό 0330 και σύντομα θα διατίθεται και με ενισχυτή 36dB με κωδικό 0331. O Ενισχυτής είναι τοποθετημένος σε κατάλληλη θήκη εφαρμοστά πίσω από την κεραία χωρίς απώλειες καλωδιώσεων. Η κεραία και ο ενισχυτής είναι πλήρως στεγανοποιημένες. Το προϊόν υπόκειται σε προστασία πνευματικών δικαιωμάτων.

Mistral Antenna Systems, τηλ.: 210-6047939.

Κατηγορία Η αγορά σήμερα

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.