Ειδήσεις . Media Lab
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 | 11:43

Τα δύο σενάρια για τα play offs του νέου πρωταθλήματος

Nova και ΕΡΤ, που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΕ, το βλέπουν θετικά.

Δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια για τη διεξαγωγή της νέας Super League 1 και μεθαύριο, Τετάρτη (22/5) που είναι προγραμματισμένο το επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας, θα αποφασιστεί ποιο από αυτά θα ακολουθηθεί στο νέο πρωτάθλημα.

Και τα δύο όμως αφορούν στη διεξαγωγή play offs και για τον τίτλο του πρωταθλητή, κάτι στο οποίο φαίνεται (προς ώρας) να διαφωνεί ο ΠΑΟΚ.

Η πρώτη εκδοχή προβλέπει τη διεξαγωγή αγώνων play offs για την ανάδειξη του πρωταθλητή και αφορά στις ομάδες που θα τερματίσουν από την 1η μέχρι και την 6η θέση ενώ θα υπάρχουν και play out από την 7η μέχρι και την 14η θέση για τις δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν στη Super League 2.

Σύνολο; 36 αγωνιστικές.

Η δεύτερη εκδοχή αφορά στη διεξαγωγή play offs για τον πρωταθλητή από την 1η μέχρι και την 4η θέση, play offs από την 5η μέχρι και την 8η θέση για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και play offs για την παραμονή, από την 9η μέχρι και την 14η θέση. Ωστόσο θα πρέπει δεδομένα να δίνεται ένα εισιτήριο στην Ευρώπη για τις θέσεις 5-8, ειδάλλως δεν υπάρχει νόημα.

Αν δίνει, το σύνολο βγαίνει σε 32 αγωνιστικές.

Nova και ΕΡΤ, που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΕ, εμφανίζονται θετικές και εκτιμούν ότι θα αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον κόσμο η διεξαγωγή play offs τίτλου.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram)

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.