03/02/2020

Ο (οπαδός του Ολυμπιακού) Κυριάκος Μητσοτάκης με… κασκόλ του ΠΑΟΚ!

Κι όμως…

Οι γελοιογράφοι είθισται να απαθανατίζουν την επικαιρότητα με ένα διαφορετικό στυλ. Βέβαια μετράει και σε ποιο Μέσο δημοσιεύεται και, κυρίως, σε ποιον… ανήκει. Να μη μπούμε στο τριπάκι λοιπόν, απλώς μερικές λέξεις – κλειδιά: ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Αυγενάκης, γνωμοδότηση, ΕΕΑ. Τα ξέρετε, τα ακούσατε, τα διαβάσατε.

Προκαλεί λοιπόν αν μη τι άλλο αλγεινή εντύπωση η επιλογή των «Νέων» σήμερα να παρουσιάσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με… κασκόλ του ΠΑΟΚ. Όχι κανονικά αλλά σε πρόσφατο σκίτσο της Εφης Ξένου στην εφημερίδα «Τα Νέα», ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μαρινάκης ίσον Ολυμπιακός, Μαρινάκης ίσον και ΔΟΛ, όπου ανήκει η ιστορική εφημερίδα. Αρα αποτυπώθηκε η… γραμμή, ήτοι ότι η αλλαγή του νόμου και η μετατροπή της ποινής του υποβιβασμού σε αφαίρεση βαθμών μετατρέπει τον ΠΑΟΚ σε ευνοούμενο της κυβέρνησης και τον Ολυμπιακό σε αδικημένο της κυβέρνησης.

xenou

Ναι, τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη που, μέσω των αμέτρητων ΜΜΕ του, «έσπρωξε» τη Νέα Δημοκρατία στο να γίνει κυβέρνηση τον Ιούλιο. Και όλα άλλαξαν μέσα σε έξι-επτά μήνες!

Απορία: κι αν αποδειχθεί εντέλει ότι δεν υπήρξε παρανομία, ως υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ και όλα ήταν μια μηχαρορραφία των εμπλεκομένων πλευρών; Τότε τι θα κάνουν τα ΜΜΕ του Μαρινάκη με την κυβέρνηση, για την οποία… αγιογραφούσαν τόσο καιρό;

For the record, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι οπαδός του Ολυμπιακού.

Κατηγορία Media Lab

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.