13/07/2020

Κεντρική διαχείριση. Μα... πώς ακριβώς θα αναβιώσει;

Το σενάριο αναβίωσης της κεντρικής διαχείρισης εξαρτάται κι από την ολοκλήρωση της πώλησης του 32% της Forthnet και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού έδωσε χθες προθεσμία μέχρι τις 14 Αυγούστου για να κλείσει το deal.

Διαρρέεται ότι η νέα ιδιοκτησία της Nova θέλει αναβίωση της κεντρικής διαχείρισης και, προφανώς, αν γίνει πράξη τούτο, δεν θα γίνει με τα «θέλω» των ομάδων αλλά τα δικά της. Ητοι, εκτιμάται ότι δεν θα προχωρήσει αν γίνει η φημολογούμενη αναδιάρθρωση.

Προς ώρας, της… λείπουν ο ΠΑΟΚ, που είναι στο δικό του PAOK TV, οι τέσσερις ΠΑΕ της ΕΡΤ (Λαμία, Ξάνθη, Ατρόμητος, Παναιτωλικός), συν τον ΠΑΣ Γιάννινα που ανέβηκε. Και μείον όποια υποβιβαστεί, αν υποβιβαστεί καμία, από τη Super League, συν / πλην όποια ανέβει ή πέσει στο μπαράζ.

Αν υπάρχει ρευστό, οι της ΕΡΤ εύκολα επιστρέφουν στη Nova αν λάβουν τα επιθυμητά ποσά. Ο ΠΑΟΚ όμως τα… έσπασε με τη Nova ένα χρόνο πριν, κρίνοντας ως απαράδεκτη την προσφορά της για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, πώς θα βάλει νερό στο κρασί του;

Αφήστε, δε, που στα χνάρια του PAOK TV κινείται και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τη δημιουργία δικού τους καναλιού ενώ, παράλληλα, οι δύο σύλλογοι συνομιλούν με την Cosmote TV για συνεργασία στο pay per view από τη νέα σεζόν.

Το σενάριο αναβίωσης της κεντρικής διαχείρισης εξαρτάται, βεβαίως, κι από την ολοκλήρωση της πώλησης του 32% της Forthnet και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού έδωσε χθες προθεσμία μέχρι τις 14 Αυγούστου για να κλείσει το deal.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Linkedin)

Κατηγορία Media Lab

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.