28/09/2020

Παναθηναϊκός. Μια τηλεοπτική… κυβίστηση

Κυβίστηση, κοινώς κωλοτούμπα, ονομάζεται στην πολιτική ή επιχειρηματική ζωή το να λες άλλα, και να κάνεις άλλα. Οπως, επί παραδείγματι, όταν...

Κυβίστηση, κοινώς κωλοτούμπα, ονομάζεται στην πολιτική ή επιχειρηματική ζωή το να λες άλλα, και να κάνεις άλλα.

Οπως, επί παραδείγματι, όταν (σε λένε Αλέξη και) λες ότι θα σκίσεις τα μνημόνια ας πούμε αλλά εντέλει υπογράφεις ένα ακόμη.

Οπως, επί παραδείγματι, όταν (σε λένε Κυριάκο και) χαρακτηρίζεις ως «ντροπή» τη συμφωνία των Πρεσπών και μετά όχι μόνο την τηρείς αλλά την ενισχύεις κιόλας.

Κοινός παρονομαστής, όχι ότι άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα έπραξαν αλλά ότι έπραξαν, εντέλει… το σωστό. Και δίπλα στον Αλέξη και στον Κυριάκο μπαίνει κι ένας Γιάννης – διότι προκοπή δεν κάνει. Ο Αλαφούζος. Ο οποίος σήκωσε το μπαϊράκι της τηλεοπτικής επανάστασης… για 20 μέρες, κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να πληρώσει συνδρομή σε κάτι που ουδείς κατάλαβε πώς ονομαζόταν τελικά (Pao TV, Panathinaikos TV, Παναθηναϊκός ΤιΒι, κάτι τέτοιο) για να ανανεώσει, εντέλει, με τη Nova, κερδίζοντας… τι; Ως ο σύλλογος με το δεύτερο μεγαλύτερο brand στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκλεισε στα 7 μύρια ανά σεζόν, λιγότερα από Ολυμπιακό (11), ΠΑΟΚ (8) και κατιτίς περισσότερα από την ΑΕΚ (6,5). Αρα;


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter, Linkedin)

Κατηγορία Media Lab

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.