06/05/2014

Ο καθηγητής Αντώνης Μακρυδημήτρης νέος πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ

Ο καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αντώνης Μακρυδημήτρης, είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ. «Πρόκειται για εξαιρετικό γνώστη της Δημόσιας Διοίκησης», δήλωσε την Τρίτη, ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου, Θεόδωρος Φορτσάκης. Στη νέα φάση στην οποία...

Ο καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αντώνης Μακρυδημήτρης, είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ.

«Πρόκειται για εξαιρετικό γνώστη της Δημόσιας Διοίκησης», δήλωσε την Τρίτη, ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου, Θεόδωρος Φορτσάκης.

«Στη νέα φάση στην οποία εισέρχεται η εταιρεία, το ΔΣ θα λειτουργεί συλλογικά και θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το Εποπτικό Συμβούλιο, το οποίο και διασφαλίζει την ανεξάρτητη λειτουργία της, μακριά από οποιασδήποτε μορφής παρεμβάσεις στο έργο της διοίκησης», τονίζεται σε ανακοίνωση της ΝΕΡΙΤ.

Παράλληλα σημειώνεται οτι «τους τελευταίους επτά μήνες μετά τον ορισμό της διοίκησης της ΝΕΡΙΤ και υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Προκοπάκη, έγιναν σημαντικά βήματα για τη δημιουργία και λειτουργία του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Τα βήματα αυτά θα γίνουν ακόμα πιο σταθερά και γοργά το ερχόμενο διάστημα».

http://www.nerit.gr/media/o-kathigitis-antonis-makridimitris-neos-proedros-tis-nerit/

 

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.