Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 958

17/05/2014

Διαχώρισαν τις αρμοδιότητες....

Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Την αποκλειστική αρμοδιότητα σε ζητήματα τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών αδειών πήρε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος παράλληλα δεν έχει καμία αρμοδιότητα με το υπουργείο Μεταφορών στα ζητήματα των κεραιών και πομπών. Οι αλλαγές αυτές πέρασαν με Προεδρικό Διάταγμα λίγο πριν τις εκλογές. Στο Π.Δ με αριθμό 64...

Την αποκλειστική αρμοδιότητα σε ζητήματα τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών αδειών πήρε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος παράλληλα δεν έχει καμία αρμοδιότητα με το υπουργείο Μεταφορών στα ζητήματα των κεραιών και πομπών.

Οι αλλαγές αυτές πέρασαν με Προεδρικό Διάταγμα λίγο πριν τις εκλογές. Στο Π.Δ με αριθμό 64, διαχωρίζονται οι αρμοδιότητες των υπουργείων σε ότι αφορά την έκδοση υπουργικών αποφάσεων, με αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις να μην υπάρχει «συναρμοδιότητα». Βάσει αυτών των αλλαγών ο Σίμος Κεδίκογλου δεν έχει πλέον καμία ευθύνη για τις κεραίες και την εγκατάσταση τους, ενώ ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει συναρμοδιότητα για τη χορήγηση των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών αδειών καθώς και τον έλεγχο των οικονομικών κεφαλαίων περιφερειακών σταθμών. Η αρμοδιότητα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών ανήκει αποκλειστικά στο υφυπουργείο ΜΜΕ του πρωθυπουργικού γραφείου.

 

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.