12/09/2014

Έναρξη συνεργασίας OTE TV με MGM και Animal Planet HD.

Γράφτηκε από: N.D
Την έναρξη της συνεργασίας του με ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά κινηματογραφικά studio του Hollywood θα ανακοινώσει πολύ σύντομα ο OTE TV. Στελέχη της συνδρομητικής πλατφόρμας σε δηλώσεις τους  μήνες πριν  είχαν αναφέρει αόριστα ότι βρίσκονταν σε συνομιλίες με μεγάλο κινηματογραφικό studio,  χωρίς όμως να μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες. 
Το στούντιο για το οποίο  γινόταν λόγος το προηγούμενο διάστημα  είναι η MGM (Metro Goldwyn Mayer) η οποία είναι βέβαιο ότι με τη μεγάλη ταινιοθήκη της και τους δυνατούς τίτλους της θα συμβάλει  σημαντικά στην ενίσχυση του κινηματογραφικού τμήματος του OTE TV. Η νέα πολυετούς διάρκειας συμφωνία θα εγκαινιαστεί με την ταινία CARRIE , που θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι OTE Cinema 1HD στις 18/09.

Ο OTE TV απέκτησε τα Α pay tv window δικαιώματα προβολής του στούντιο, πράγμα που μεταφράζεται σε αρκετές πρεμιέρες στα κανάλια OTE Cinema  περίπου 12 μήνες μετά από την προβολή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση ενίσχυσης του κινηματογραφικού τμήματος  της πλατφόρμας,  αφού μετά την συμφωνία με την NBCUniversal που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο , τώρα έρχεται και η MGM να ενδυναμώσει το τμήμα αυτό.

Ήταν γενικά αποδεκτό ότι η αχίλλειος πτέρνα του ΟΤΕ TV  ήταν το κομμάτι των ταινιών και των κινηματογραφικών blockbuster. Στη σημαντική βελτίωση λοιπόν της αδυναμίας αυτής συμβάλλει δυναμικά η καινούργια συμφωνία που επετεύχθη με το μεγάλο κινηματογραφικό στούντιο. Περιμένουμε με ανυπομονησία τις καινούργιες προβολές που θα μας καθηλώσουν στις οθόνες μας…

Νεότερα έχουμε και από το κόσμο των ντοκιμαντέρ, όπου το γνωστό, ποιοτικό κανάλι Animal Planet HD πρόκειται να ενσωματωθεί στο πακέτο του OTE TV από την 1η Οκτωβρίου, ικανοποιώντας έτσι και τις απαιτήσεις εκείνων των τηλεθεατών που αναζητούν υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία για όλο το φάσμα της ζωής του ζωικού βασιλείου.

N.D
Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.