12/09/2014

Τη Δευτέρα οι προσφορές για το ψηφιακό μέρισμα

Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου λήγει η δημοπρασία υποβολής προσφορών για το φάσμα των 800 MXz και το φάσμα των 2,6 GHz με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών να έχει στόχο να βάλει στα δημόσια ταμεία περί τα 350 εκατ. ευρώ. Η ΕΕΤΤ θα ανακοινώσει του συμμετέχοντες στη διαδικασία με στόχο ως τις 16 Οκτωβρίου να ανακοινωθούν οι υπερθεματιστές. Θυμίζουμε ότι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θέτουν δυο...

Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου λήγει η δημοπρασία υποβολής προσφορών για το φάσμα των 800 MXz και το φάσμα των 2,6 GHz με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών να έχει στόχο να βάλει στα δημόσια ταμεία περί τα 350 εκατ. ευρώ. Η ΕΕΤΤ θα ανακοινώσει του συμμετέχοντες στη διαδικασία με στόχο ως τις 16 Οκτωβρίου να ανακοινωθούν οι υπερθεματιστές. Θυμίζουμε ότι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θέτουν δυο κομβικά ζητήματα για την ανάπτυξη ευρυζωνικών υπηρεσιών και επενδύσεις στο ψηφιακό μέρισμα. Την οριστική παύση των αναλογικών τηλεοπτικών εκπομπών και την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για την αδειοδότηση των κεραιών.

 

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.