20/10/2014

Η ευρωπαϊκή διάσκεψη CEPT ολοκληρώνει την έκθεση για το μέλλον των UHF

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η επιτροπή ηλεκτρονικών τηλεπικοινωνιών (ECC) της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών (CEPT) ολοκλήρωσε την έκθεση της για το μέλλον της μπάντας των UHF. Η έκθεση είναι ένα από τα βασικά έγγραφα της ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας στην παγκόσμια διάσκεψη ραδιοεπικοινωνιών WRC-15. Πολλοί παρατηρητές πιστεύουν ότι η διάσκεψη της WRC-15 θα έχει ως...

Η επιτροπή ηλεκτρονικών τηλεπικοινωνιών (ECC) της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών (CEPT) ολοκλήρωσε την έκθεση της για το μέλλον της μπάντας των UHF. Η έκθεση είναι ένα από τα βασικά έγγραφα της ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας στην παγκόσμια διάσκεψη ραδιοεπικοινωνιών WRC-15.

Πολλοί παρατηρητές πιστεύουν ότι η διάσκεψη της WRC-15 θα έχει ως αποτέλεσμα απώλεια τμήματος του φάσματος των UHF για τους τηλεοπτικούς οργανισμούς, προς όφελος των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Το προσχέδιο ECC Report 224 καλύπτει την υφιστάμενη χρήση της μπάντας UHF και υπογραμμίζει τον σημαντικό ρόλο των επίγειων ψηφιακών πλατφορμών, που παρέχουν ελεύθερη πρόσβαση σε τηλεοπτικές υπηρεσίες και είναι απαραίτητες για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Παρότι δεν γίνονται άμεσες συστάσεις, η έκθεση υποστηρίζει ότι πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη ευελιξία στις εθνικές κυβερνήσεις για τη κατανομή του φάσματος.

Το Προσχέδιο θα πάει τώρα στην επιτροπή ηλεκτρονικών τηλεπικοινωνιών ECC για την τελική του έγκριση σε συνάντηση στα τέλη Νοεμβρίου.

http://www.broadbandtvnews.com/

 

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.