22/10/2014

Τα νέα της ΕΕΤΤ

ΕΕΤΤ: Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για την κινητή τηλεφωνία
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η δημοπρασία της ΕΕΤΤ για τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων στις φασματικές περιοχές των 800 και 2600 MHz. Συνολικά, κατακυρώθηκε για 15 χρόνια στις εταιρίες...
ΕΕΤΤ: Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για την κινητή τηλεφωνία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η δημοπρασία της ΕΕΤΤ για τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων στις φασματικές περιοχές των 800 και 2600 MHz. Συνολικά, κατακυρώθηκε για 15 χρόνια στις εταιρίες COSMOTE, VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ και WIND όλο το διαθέσιμο φάσμα στην περιοχή των 800 MHz και των 2600 MHz. Το συνολικό καταβληθέν τίμημα, που εξασφάλισε η ΕΕΤΤ για το ελληνικό δημόσιο, ανήλθε σε €381.114.000.

Παρουσία της EETT στο 16ο συνέδριο Infocom World 2014

Στο πλαίσιο του 16ου συνεδρίου Infocom World 2014, ο Πρόεδρος της ΕΕΤΤ, κ. Κ. Λουρόπουλος, επεσήμανε την ανάγκη για σημαντικές αλλαγές πολιτικής σε ΤΠΕ και τα οφέλη από τη διάθεση του ψηφιακού μερίσματος στην κινητή τηλεφωνία. Επίσης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ, Δρ. Ν. Παπαουλάκης, παρουσίασε το διετές πρόγραμμα για την ψηφιακή μετάβαση στην τηλεόραση και τη σημασία της για τη χώρα.

ΕΕΤΤ: Διαβούλευση του ERGP με την ευρωπαϊκή ταχυδρομική αγορά

Η ΕΕΤΤ ανακοίνωσε τη δημόσια διαβούλευση που διεξάγει μέχρι τις 14/11 η Ομάδα Ευρωπαίων Ρυθμιστών για τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες (ERGP), σχετικά με την εφαρμογή υποχρέωσης παροχής Καθολικής Υπηρεσίας (ΚΥ). Επίσης, το ERGP διοργανώνει στις 19/11 στο Βουκουρέστι σχετική συνάντηση εργασίας με την ευρωπαϊκή ταχυδρομική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.eett.gr

Κατηγορία Media News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.