24/10/2014

Νέα κανάλια και σημαντικές εξελίξεις στον OTE TV

Γράφτηκε από: N.D
Όπως είχε ανακοινωθεί, προστέθηκαν σήμερα, 24 Οκτωβρίου, δύο νέα αθλητικά κανάλια στον OTE TV. Πρόκειται για το OTE Sport6HD και το OTE Sport Highlights HD. Σύντομα και η νέα υπηρεσία του OTE για tablets και smartphones.

Όπως είχε ανακοινωθεί, προστέθηκαν σήμερα, 24 Οκτωβρίου, δύο νέα αθλητικά κανάλια στον OTE TV. Πρόκειται για το OTE Sport6HD και το OTE Sport Highlights HD.

Το OTE Sport6 HD (θέση 306) και το OTE Sport Highlights HD(θέση 307) δεν μεταδίδουν αυτή τη στιγμή πρόγραμμα, παρά μια σταθερή κάρτα που ενημερώνει για τις εξελίξεις που πρόκειται να συμβούν σύντομα στα αθλητικά κανάλια του OTE TV. Συγκεκριμένα, η 3η Νοεμβρίου θα είναι η ημερομηνία στην οποία θα ξεκινήσει το αθλητικό πρόγραμμά του το OTE Sport6 HD, ενώ την ίδια ημέρα θα έχουμε και την αναβάθμιση των SD αθλητικών καναλιών OTE Sport 4 και OTE Sport 5 σε HD. Η έναρξη προγράμματος του OTE Sport Highlights HD θα γίνει τον Δεκέμβριο.

Το OTE Sport 6HD θα είναι ένα νέο 24ωρο αθλητικό κανάλι χωρίς κάποια ιδιαίτερη θεματική κατηγοριοποίηση, που θα χρησιμοποιηθεί για την πληρέστερη κάλυψη των σταθερών περιοδικών μεταδόσεων (πχ. εθνικών πρωταθλημάτων), αλλά και έκτακτων που μπορεί να προκύψουν απο την πληθώρα αθλητικών δικαιώμάτων που διαθέτει πλέον το πακέτο. Δεν υπάρχει διάθεση από τους ιθύνοντες του καναλιού για κάτι σχετικό με στοιχηματικές εκπομπές. 

Το OTE Sport Highlights HD θα μεταδίδει, όπως προδίδει και το όνομά του, ειδήσεις και τα καλύτερα στιγμιότυπα από όλες τις αθλητικές διοργανώσεις που διαθέτει ο OTE TV. Δεν θα έχει αθλητικές εκπομπές.

Ως γνωστόν, σύντομα θα τεθούν σε διαπραγμάτευση τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Bundesliga και του Campionato, και επειδή κυκλοφορούν κάποια δημοσιεύματα που αφήνουν να εννοηθεί πως πλέον με την απόκτηση του Champions και του Europa League o OTE TV μπορεί να "αφήσει" κάποια δικαιώματα χωρίς να τα διεκδικήσει δυνατά, το Digitaltvinfo.gr έκανε κάποιες διευρευνητικές συζητήσεις με πηγές του, οι οποίες δήλωσαν τα εξής: "Σαφώς και μας ενδιαφέρουν τα συγκεκριμένα εθνικά πρωταθλήματα. Στόχος μας είναι πάντα η ενδυνάμωση του περιεχομένου μας και όχι το αντίθετο. Περιμένετε και σύντομα θα δείτε αν μας ενδιαφέρουν ή όχι τα συγκεκριμένα δικαιώματα". 

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν και οι δοκιμές στην υπηρεσία OTE go που θα δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης των προγραμμάτων του OTE TV σε tablets και smartphones. Ηδη τεστάρεται η συμβατότητα της εφαρμογής σε συσκευές της αγοράς (ios, android) από διάφορους κατασκευαστές, με την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας να υπολογίζεται στις αρχές του 2015. Πιθανότατα θα υπάρξει όμως και μια περίοδος (ίσως προς τα τέλη Νοέμβρη) που η εφαρμογή θα δοθεί σε μια μικρή μερίδα beta testers για καταγραφή και επίλυση πιθανών bugs και προβλημάτων.

Η πλατφόρμα του OTE TV σύμφωνα με πληροφορίες, αριθμεί αυτή τη στιγμή πάνω απο 335.000 συνδρομητές, ενώ πολύ καλά πάει και η εμπορική προσφορά που τρέχει ήδη και προσφέρει το OTE Double play + OTE TV full pack με δώρο το κάτοπτρο απο 39.80 ευρώ και 24μηνη δέσμευση. Παράλληλα, είναι σε ισχύ και ειδικές προσφορές για τους φιλαθλους της AEK και του Ολυμπιακού προκειμένου να αποκτήσουν το πακέτο. Υπολογίζεται ότι με τους ρυθμούς που εισέρχονται νέοι συνδρομητές στην πλατφόρμα, με το κλείσιμο του έτους ο OTE TV θα έχει ξεπεράσει τους 350.000 συνδρομητές.

 

   

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.