27/10/2014

Η αυξημένη ζήτηση κράσαρε το Nova GO!

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η αυξημένη ζήτηση για το χθεσινοβραδινό ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, είχε ως αποτέλεσμα ουσιαστικά τη διακοπή της online υπηρεσίας Nova GO της Nova λίγο μετά το ξεκίνημα του αγώνα. Οι server της Nova GO αδυνατώντας να εξυπηρετήσουν τη ζήτηση, που ενισχύθηκε από τη προσφορά...
Η αυξημένη ζήτηση για το χθεσινοβραδινό ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, είχε ως αποτέλεσμα ουσιαστικά τη διακοπή της online υπηρεσίας Nova GO της Nova λίγο μετά το ξεκίνημα του αγώνα. Οι server της Nova GO αδυνατώντας να εξυπηρετήσουν τη ζήτηση, που ενισχύθηκε από τη προσφορά κωδικών δωρεάν πρόσβασης στην υπηρεσία μέσω γνωστής εφημερίδας, έπεσαν και στις οθόνες των θεατών εμφανίστηκε το μήνυμα σφάλματος ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη.

Λίγη ώρα μετά, το πρόβλημα επιβεβαιώθηκε από την ίδια τη Nova με ανακοίνωση της στις σελίδες της στο twitter και στο facebook, όπου έλεγε: «Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης για την υπηρεσία Nova GO κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, η υπηρεσία αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμη σε ορισμένους συνδρομητές. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επιλύσουμε το πρόβλημα άμεσα.»

Τα προβλήματα αυτά προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από συνδρομητές της Nova καθώς και από πολύ κόσμο που αγόρασε την εφημερίδα για να επωφεληθεί της προσφοράς, χωρίς να δει τελικά τον αγώνα που τον ενδιέφερε.

Πληροφορίες από sdtv.gr, και facebook.com


Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.