05/11/2014

Τα Νέα της ΕΕΤΤ

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η διαγωνιστική διαδικασία που σχεδίασε και υλοποίησε η ΕΕΤΤ, για τη διάθεση του ψηφιακού μερίσματος, με την υπογραφή στις 30/10 των σχετικών συμβάσεων παραχώρησης από τον Πρόεδρο της ΕΕΤΤ, Κ. Λουρόπουλο, και τους επικεφαλής του Ομίλου ΟΤΕ, Μ. Τσαμάζ, της Vodafone Ελλάδας, Γλ. Περσιάνη...

ΕΕΤΤ: Υπογραφή συμβάσεων για τη χρήση φάσματος στην κινητή

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η διαγωνιστική διαδικασία που σχεδίασε και υλοποίησε η ΕΕΤΤ, για τη διάθεση του ψηφιακού μερίσματος, με την υπογραφή στις 30/10 των σχετικών συμβάσεων παραχώρησης από τον Πρόεδρο της ΕΕΤΤ, Κ. Λουρόπουλο, και τους επικεφαλής του Ομίλου ΟΤΕ, Μ. Τσαμάζ, της Vodafone Ελλάδας, Γλ. Περσιάνη, και της WIND Ελλάς, Ν. Ζαρκαλή. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο διαδικτυακό τόπο της ΕΕΤΤ.

Διαβούλευση: Εικονικά Μερικά Αποδεσμοποίητος Βρόχος Light

Δημόσια διαβούλευση έως την 01/12 διεξάγει η ΕΕΤΤ σχετικά με την πρόταση του ΟΤΕ για την τεχνική και εμπορική περιγραφή των υπηρεσιών χονδρικής Εικονικά Μερικά Αποδεσμοποίητου Βρόχου Light (ΕΜΑ Light), καθώς και τις σχετικές τιμές. Με αυτή την υπηρεσία, ο πάροχος προσφέρει συνδέσεις VDSL2, μέσω του εξοπλισμού του ΟΤΕ, χωρίς ο χρήστης να πρέπει να λαμβάνει είτε από τον ΟΤΕ υπηρεσίες φωνής είτε από τον πάροχο υπηρεσίες WLR ή ΑΠΤΒ.

Διαβούλευση: Σύστημα παρακολούθησης τιμών ταχυδρομικών υπηρεσιών

Η ΕΕΤΤ διεξάγει έως τις 07/11 διαβούλευση σχετικά με τη λειτουργία συστήματος παρακολούθησης λιανικών τιμών παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών. Με το συγκεκριμένο σύστημα οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα, με βάση καθορισμένα κριτήρια, να αξιολογούν τις παρεχόμενες ταχυδρομικές υπηρεσίες λιανικής. Το κείμενο της διαβούλευσης και σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο διαδικτυακό τόπο της ΕΕΤΤ.

http://www.eett.gr/

 

Κατηγορία Media News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.