20/11/2014

Δοκιμές της DIGEA από τον Τσουκαλά του Πολυγύρου για το switch off της 21/11/14


Όπως γράφει σήμερα το sithonianews.blogspor.gr, ξεκίνησαν σήμερα 20/11 από το Κέντρο Εκπομπής Τσουκαλά του Πολυγύρου μερικές δοκιμαστικές εκπομπές της Digea. Το ch 31 (554 mhz) η ποιότητα του σήματος είναι καλή ενώ ch34 (578 mhz) χαμηλή. (Star-Sky-Mega-mtv). Τα κρατικά της Νεριτ στα κανάλια 50 και 54 δεν υπάρχουν δοκιμές...
Αναδημοσίευση από sithonianews.blogspor.gr

Όπως γράφει σήμερα το sithonianews.blogspor.gr, ξεκίνησαν σήμερα 20/11 από το Κέντρο Εκπομπής Τσουκαλά του Πολυγύρου μερικές δοκιμαστικές εκπομπές της Digea. Το ch 31 (554 mhz) η ποιότητα του σήματος είναι καλή ενώ ch34 (578 mhz) χαμηλή. (Star-Sky-Mega-mtv).

Τα κρατικά της Νεριτ στα κανάλια 50 και 54 δεν υπάρχουν δοκιμές

Η εικόνα από την περιοχή του Πολυγύρου από το Κ.Ε. Τσουκαλά στον Πολύγυρο

Παρά το αυτόφωρο των τεχνικών της Digea ήταν έτοιμοι οι αναμεταδότες με τo container.

Βέβαια επισημαίνουμε ότι πολλές περιοχές της Χαλκιδική δεν θα έχουν ψηφιακό σήμα.

Γράψαμε και χθες για την απόφαση του Δήμου Πολυγύρου να μην βάλει όρο στη DIGEA όπως έπραξαν άλλοι δήμοι να τοποθετήσει αναμεταδότες.

3000 ευρώ το χρόνο θα πληρώνει ενοίκιο η Digea στο Δήμο Πολυγύρου , 3500 το μήνα ζητά από τα τοπικά περιφερειακά κανάλια χωρις να παρέχει σήμα σε όλη τη Χαλκιδική και τους 6-7 αναμεταδότες που θα χρειασθούν θα τους εγκαταστήσουν οι Δήμοι.

Βλέποντας στην διαύγεια όλοι οι Δήμοι απαιτούν από την Digea τη συνολική κάλυψη με τηλεοπτικό σήμα , σε διαφορετική περίπτωση να ανακληθεί η παραχώρηση. O Δήμος Πολυγύρου γιατί δεν έβαλε τέτοιο όρο που ζήτησε και η μείζων αντιπολίτευση π.χ. όπως ο Δήμος Ζαγορίου, Χίου, Γρεβενών, Σκιάθου, Λήμνου (κλίκ στον δήμο για την απόφαση)

http://sithonianews.blogspot.gr/2014/11/digea-switch-off-211114.html

http://sithonianews.blogspot.gr/2014/11/15-digea.html
Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.