20/11/2014

Με τη βοήθεια του ΟΤΕ το switch off στη Χαλκιδική!

Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Μεγάλες προσπάθειες γίνονται στη Χαλκιδική από τον πάροχο δικτύου της Digea προκειμένου να καταστεί δυνατό το switch off της αυριανής μέρας στην περιοχή. Το επεισόδιο με τη σύλληψη των τεχνικών του Πάροχου δικτύου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το οποίο αποκάλυψε η στήλη, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στη Digea για την επιτυχή έκβαση του switch off στην περιοχή. Θυμίζουμε...
Μεγάλες προσπάθειες γίνονται στη Χαλκιδική από τον πάροχο δικτύου της Digea προκειμένου να καταστεί δυνατό το switch off της αυριανής μέρας στην περιοχή. Το επεισόδιο με τη σύλληψη των τεχνικών του Πάροχου δικτύου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το οποίο αποκάλυψε η στήλη, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στη Digea για την επιτυχή έκβαση του switch off στην περιοχή. Θυμίζουμε ότι το κλιμάκιο της εταιρείας προχώρησε σε κοπή δέντρων στο δάσος, χωρίς προφανώς άδεια οπότε έγινε καταγγελία. Η αστυνομία κατάσχεσε τον εξοπλισμό της Digea και η εταιρεία προσπαθεί να στήσει την ψηφιακή εκπομπή των καναλιών της από το κέντρο εκπομπής του ΟΤΕ στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.