28/11/2014

Προσωρινά νόμιμες και οι κεραίες Digea-ΝΕΡΙΤ

Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Στο εν λόγω άρθρο γίνεται «τακτοποίηση» στο καθεστώς τοποθέτησης κεραιών και πομπών από τους Πάροχους δικτύου της Digea και της ΝΕΡΙΤ. Είναι από τη μια εντυπωσιακό, να έχει αρχίσει στην Ελλάδα η ψηφιακή μετάβαση προσωρινά το 2009 και πέντε χρόνια μετά με νομοσχέδιο να γίνεται παραδοχή πως «αντικειμενικά υπάρχει ελάχιστος χρόνος – σύμφωνα...
Στο εν λόγω άρθρο γίνεται «τακτοποίηση» στο καθεστώς τοποθέτησης κεραιών και πομπών από τους Πάροχους δικτύου της Digea και της ΝΕΡΙΤ. Είναι από τη μια εντυπωσιακό, να έχει αρχίσει στην Ελλάδα η ψηφιακή μετάβαση προσωρινά το 2009 και πέντε χρόνια μετά με νομοσχέδιο να γίνεται παραδοχή πως «αντικειμενικά υπάρχει ελάχιστος χρόνος – σύμφωνα με το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο -για την ολοκλήρωση της αδειοδότησης του δικτύου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης, το οποίο αποτελείται κατά κύριο λόγο από υφιστάμενες κατασκευές κεραιών στα συγκεκριμένα κέντρα εκπομπής που ορίζει η ΚΥΑ 42800/5-10-2012». Για αυτό το λόγο το υπουργείο Μεταφορών δίνει στους Πάροχους δικτύου, δηλαδή τη Digea και τη ΝΕΡΙΤ, τον «απαραίτητο χρόνο» για να αδειοδοτήσουν τις κεραίες τους. Θα πρέπει μέχρι τις 30 Απριλίου 2015 να καταθέσουν πλήρη φάκελο με όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά για χορήγηση άδειας κατασκευής κεραίας από την ΕΕΤΤ.
Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.