05/06/2015

Σημαντικές διακρίσεις για τον όμιλο ANTENNA στα Digital Media Awards

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά έξι ιδιαίτερα σημαντικά βραβεία απέσπασε στα φετινά Digital Media Awards ο Όμιλός ΑΝΤΕΝΝΑ, αποδεικνύοντας πως δεν είναι κυρίαρχος μόνο στην τηλεόραση, αλλά και στα Digital Μέσα! H τελετή βράβευσής των Digital Media Awards πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του BALUX PRIVE...
Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά έξι ιδιαίτερα σημαντικά βραβεία απέσπασε στα φετινά Digital Media Awards ο Όμιλός ΑΝΤΕΝΝΑ, αποδεικνύοντας πως δεν είναι κυρίαρχος μόνο στην τηλεόραση, αλλά και στα Digital Μέσα!

H τελετή βράβευσής των Digital Media Awards πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του BALUX PRIVE, σε κλίμα ενθουσιασμού και πανηγυρισμού, την Τετάρτη 3 Ιουνίου. Οι εταιρίες μας ξεχώρισαν για μία ακόμη χρονιά, κατακτώντας αυτή τη φορά 5 χρυσά και 1 αργυρό βραβείο σε κομβικές κατηγορίες, γεγονός που καθιστά τον ΑΝΤΕΝΝΑ έναν από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς!

Συγκεκριμένα οι βραβεύσεις του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ ήταν οι εξής:

ANT1 News:

• GOLD: Best Integrated Reporting (Text - Photo - Audio)

ANT1 TV:

• GOLD: Best Social Media Marketing

NETWIX:

• GOLD: Best Only Web / Mobile Video Channel

• SILVER: Best Launch & Re-launch Campaign για την καμπάνια λανσαρίσματος του brand με τίτλο «Μην μπεις στο Netwix» που σχεδιάστηκε από την FRANK και βασίστηκε στην «αντίστροφη ψυχολογία».

VICE:

• GOLD: Best Only Web / Mobile Video Series για το Beyond Gender, μια παραγωγή του VICE Greece που παίζει αποκλειστικά στο Netwix.gr

• GOLD: Best Original Reporting

Τέλος, σε επίπεδο περιεχομένου, το NETWIX απέδειξε πως μπορεί να σχεδιάσει με μεγάλη επιτυχία ολοκληρωμένες tailor

made εκπομπές για τις ανάγκες των πελατών του, αφού η σειρά "7 bar stories" χάρισε στη UV το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Native Advertising".

Η καινοτομία και η διαρκής εξέλιξη και αναβάθμιση των digital υπηρεσιών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ επιβραβεύεται και πάλι, αποδεικνύοντας την σταθερή παρουσία του στην κορυφή.
Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.