Ειδήσεις . Media News
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 | 12:25

Για τη Δευτέρα μετατέθηκε η απόφαση του ΕΣΡ για τα κανάλια

Δεν ολοκληρώθηκε ούτε σήμερα η συζήτηση για την Τηλεοπτική Ελληνική στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Τα μέλη της Ανεξάρτητης Αρχης αποφάσισαν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια και να πάρουν την όποια απόφασή τους στην καταληκτική ημερομηνία που προβλέπεται, δηλαδή τη Δευτέρα 18/6. Την ίδια ημέρα θα δημοσιευθεί και ο κατάλογος με τους οριστικούς...

Δεν ολοκληρώθηκε ούτε σήμερα η συζήτηση για την Τηλεοπτική Ελληνική στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Τα μέλη της Ανεξάρτητης Αρχης αποφάσισαν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια και να πάρουν την όποια απόφασή τους στην καταληκτική ημερομηνία που προβλέπεται, δηλαδή τη Δευτέρα 18/6.

Την ίδια ημέρα θα δημοσιευθεί και ο κατάλογος με τους οριστικούς υπερθεματιστές. Τους νέους δηλαδή καναλάρχες που θα είναι πλέον αδειοδοτημένοι, για πρώτη φορά,  για μια δεκαετία.

Φαίνεται να υπάρχουν κάποιες... αλλαγές καθώς η Τηλεοπτική Ελληνική έχει καταθέσει πρόσθετα στοιχεία και μια πιο... εμπεριστατωμένη έκθεση για την ένστασή της.

Μέλη του Συμβουλίου ξεκαθαρίζουν ότι θέλουν να αποφύγουν σε κάθε περίπτωση να δημιουργηθούν οι οποιεσδήποτε αμφιβολίες συνολικά για τον διαγωνισμό αδειοδότησης για υτό και εξετάζουν προσεκτικά όλα τα στοιχεία.

Βέβαια θα περιμένουμε και τις εξελίξεις μετά την απόφαση του ΕΣΡ επί της ένστασης της Τηλεοπτικής Ελληνικής, η αίτηση της οποίας έχει απορριφθεί.

Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή ή δεν απαντηθεί η ένσταση θεωρείται βέβαιο ότι η Τηλεοπτική Ελληνική θα κινηθεί με προσφυγή το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Στο ΣτΕ επίσης εκκρεμούν προσφυγές καναλιών και ΕΙΤΗΣΕΕ εναντίον του διαγωνισμού, καθώς και του MEGA για τη συνέχιση της λειτουργίας του ώστε να συμμετάσχει σε επόμενο διαγωνισμό για θεματική άδειασε περίπτωση.

http://www.efsyn.gr/arthro/gia-ti-deytera-metatethike-i-apofasi-toy-esr-gia-ta-kanalia

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR AMB 800 series

Η αγορά σήμερα

22-06-2018

FAGOR AMB 800 series

Διατίθεται από την AMF Electronics η νέα σειρά AMB 800 ενισχυτών ιστού της Fagor, η οποία έχει σχεδιαστεί για χρήση σε ατομικές ή μικρές κεντρικές εγκαταστάσεις. Οι ενισχυτές ιστού της σειράς AMB 800 είναι θωρακισμένοι, ενώ διαθέτουν διέλευση DC και μπορούν να τροφοδοτήσουν κεραία (ενεργό δίπολο ή προ-ενισχυτή). Διαθέτουν τρία...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 118

Τεύχος 118

18-06-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 118

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα, τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα και όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις που παρουσιάστηκαν στη διεθνή έκθεση Anga Com. Φυσικά, το κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού δεν θα μπορούσε να μην αφορά το Mundial. Ο Χάρης Ματθαίου σας ξεναγεί στην υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ, η οποία σας προσφέρει δωρεάν έναν ξεχωριστό τρόπο θέασης του σπουδαιότερου ποδοσφαιρικού γεγονότος. Οι πληροφορίες για το Μundial, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς μέσα από αυτό το τεύχος μπορείτε να ενημερωθείτε για την τεχνολογία που κρύβεται πίσω από το πολυσυζητημένο VAR (Video Assistant Referee). Με έντονες επιρροές από τον καλοκαιρινό ήλιο, η δημοσιογραφική ομάδα της Ψηφιακής Τηλεόρασης έκρινε απαραίτητο να σας ενημερώσει γ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.