QM 3190 - 3500 likes
Ειδήσεις . Media News
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 | 12:25

Για τη Δευτέρα μετατέθηκε η απόφαση του ΕΣΡ για τα κανάλια

Δεν ολοκληρώθηκε ούτε σήμερα η συζήτηση για την Τηλεοπτική Ελληνική στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Τα μέλη της Ανεξάρτητης Αρχης αποφάσισαν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια και να πάρουν την όποια απόφασή τους στην καταληκτική ημερομηνία που προβλέπεται, δηλαδή τη Δευτέρα 18/6. Την ίδια ημέρα θα δημοσιευθεί και ο κατάλογος με τους οριστικούς...

Δεν ολοκληρώθηκε ούτε σήμερα η συζήτηση για την Τηλεοπτική Ελληνική στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Τα μέλη της Ανεξάρτητης Αρχης αποφάσισαν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια και να πάρουν την όποια απόφασή τους στην καταληκτική ημερομηνία που προβλέπεται, δηλαδή τη Δευτέρα 18/6.

Την ίδια ημέρα θα δημοσιευθεί και ο κατάλογος με τους οριστικούς υπερθεματιστές. Τους νέους δηλαδή καναλάρχες που θα είναι πλέον αδειοδοτημένοι, για πρώτη φορά,  για μια δεκαετία.

Φαίνεται να υπάρχουν κάποιες... αλλαγές καθώς η Τηλεοπτική Ελληνική έχει καταθέσει πρόσθετα στοιχεία και μια πιο... εμπεριστατωμένη έκθεση για την ένστασή της.

Μέλη του Συμβουλίου ξεκαθαρίζουν ότι θέλουν να αποφύγουν σε κάθε περίπτωση να δημιουργηθούν οι οποιεσδήποτε αμφιβολίες συνολικά για τον διαγωνισμό αδειοδότησης για υτό και εξετάζουν προσεκτικά όλα τα στοιχεία.

Βέβαια θα περιμένουμε και τις εξελίξεις μετά την απόφαση του ΕΣΡ επί της ένστασης της Τηλεοπτικής Ελληνικής, η αίτηση της οποίας έχει απορριφθεί.

Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή ή δεν απαντηθεί η ένσταση θεωρείται βέβαιο ότι η Τηλεοπτική Ελληνική θα κινηθεί με προσφυγή το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Στο ΣτΕ επίσης εκκρεμούν προσφυγές καναλιών και ΕΙΤΗΣΕΕ εναντίον του διαγωνισμού, καθώς και του MEGA για τη συνέχιση της λειτουργίας του ώστε να συμμετάσχει σε επόμενο διαγωνισμό για θεματική άδειασε περίπτωση.

http://www.efsyn.gr/arthro/gia-ti-deytera-metatethike-i-apofasi-toy-esr-gia-ta-kanalia

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

GOLDEN INTERSTAR ALPHA X

Η αγορά σήμερα

26-09-2018

GOLDEN INTERSTAR ALPHA X

Ένας νέος Full HD δορυφορικός δέκτης κυκλοφορεί στη αγορά από την Ψηφιακή Τεχνολογία, ο οποίος είναι οικονομικός και διαθέτει δυνατότητες που εντυπωσιάζουν. Πρόκειται για τον Golden Interstar Alpha X που διαθέτει DVB-S2 multistream tuner και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση H.265/HEVC με ανάλυση HD. Διαθέτει πολύγλωσσο μενού και με ελληνικά, ενώ είναι εύκολος...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Τεύχος 121

18-09-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με χρήσιμες πληροφορίες για την τεχνολογία PLC. Καθώς το internet γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητο σε κάθε έναν από εμάς, ο δημοσιογράφος Σώτηρης Χατζηστρατής, έκρινε χρήσιμο να μας πληροφορήσει αναλυτικά για τον πιο εξελιγμένο και εύκολο τρόπο μετάδοσης των σημάτων internet, την τεχνολογία PLC. Τα ουκ ολίγα προϊόντα που πέρασαν από τα χέρια της δημοσιογραφικής μας ομάδας, πραγματικά ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της αγοράς με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους. Συγκεκριμένα, ο A5 Combo δέκτης της Amiko αποτελεί έναν από τους πρώτους 4K δέκτες της αγοράς με δυνατότητα υποστήριξης διπλού λειτουργικού συστήματος. Aπό την άλλη, η Golden Media παρου...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.