Ειδήσεις . Media News
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 | 13:13

ΣΚΑΙ, ALPHA και ΕΡΤ επέλεξαν οι τηλεθεατές για την ενημέρωση τους

Αναμφισβήτητος «νικητής» (με εισαγωγικά όμως, διότι πώς να μιλήσεις για νικητές και ηττημένους στις στάχτες μιας τραγωδίας), είναι ο ΣΚΑΙ, με την πλειοψηφία των τηλεθεατών να συντονίζεται με το κανάλι του Φαλήρου για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και να ενημερωθεί. Ακολουθούν ο Alpha, η ΕΡΤ, ο ΑΝΤ1, το STAR και τελευταίο το Epsilon. Ολα τα κανάλια είχαν προσαρμόσει...

Η πυρκαγιά σε (τηλεοπτικούς) αριθμούς

Αναμφισβήτητος «νικητής» (με εισαγωγικά όμως, διότι πώς να μιλήσεις για νικητές και ηττημένους στις στάχτες μιας τραγωδίας), είναι ο ΣΚΑΙ, με την πλειοψηφία των τηλεθεατών να συντονίζεται με το κανάλι του Φαλήρου για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και να ενημερωθεί. Ακολουθούν ο Alpha, η ΕΡΤ, ο ΑΝΤ1, το STAR και τελευταίο το Epsilon.

Ολα τα κανάλια είχαν προσαρμόσει το πρόγραμμά τους και με συνεχή έκτακτα δελτία κάλυπταν την τραγωδία σε Ανατολική Αττική.

Ο ΣΚΑΙ με τηλεοπτικούς όρους συγκέντρωσε υψηλές τηλεθεάσεις που κινήθηκαν από το 20,6% εως 38%. Ο ALPHA αντίστοιχα κινήθηκε μεταξύ του 12,3% εως 16,3%. Η ΕΡΤ από 5,1% εως 17,4%. Ο ΑΝΤ1 απο 6% εως 12,4%. Το STAR απο 7,9% εως 11,3%. Και το Epsilon από 2,5% εως 4,4%.

Συμπερασματικά λοιπόν προκύπτει ότι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι τεράστιο για τις εξελίξεις… Ενώ σε επίπεδο τάσης επιβεβαιώνεται οτι ο ΣΚΑΙ κρατάει τα σκήπτρα της ενήμερωσης (μετά την πτώση του MEGA), με την τριάδα να συμπληρώνουν ο ALPHA και η ΕΡΤ.

Απο κει και πέρα θα ήταν αυθαίρετο να εξαχθούν ποιοτικά συμπεράσματα, αφού τα νούμερα τηλεθέασης καταγράφουν αυστηρά ποσοτικά χαρακτηριστικά.

http://www.enimerosi24.gr/181503/%cf%83%ce%ba%ce%b1%ce%b9-alpha-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%81%cf%84-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b3/

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Τεύχος 127

19-03-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος και στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν. Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή των 4K IPTV συσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx 5G που έρχονται με ε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.