Ειδήσεις . Media News
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 | 13:13

ΣΚΑΙ, ALPHA και ΕΡΤ επέλεξαν οι τηλεθεατές για την ενημέρωση τους

Αναμφισβήτητος «νικητής» (με εισαγωγικά όμως, διότι πώς να μιλήσεις για νικητές και ηττημένους στις στάχτες μιας τραγωδίας), είναι ο ΣΚΑΙ, με την πλειοψηφία των τηλεθεατών να συντονίζεται με το κανάλι του Φαλήρου για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και να ενημερωθεί. Ακολουθούν ο Alpha, η ΕΡΤ, ο ΑΝΤ1, το STAR και τελευταίο το Epsilon. Ολα τα κανάλια είχαν προσαρμόσει...

Η πυρκαγιά σε (τηλεοπτικούς) αριθμούς

Αναμφισβήτητος «νικητής» (με εισαγωγικά όμως, διότι πώς να μιλήσεις για νικητές και ηττημένους στις στάχτες μιας τραγωδίας), είναι ο ΣΚΑΙ, με την πλειοψηφία των τηλεθεατών να συντονίζεται με το κανάλι του Φαλήρου για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και να ενημερωθεί. Ακολουθούν ο Alpha, η ΕΡΤ, ο ΑΝΤ1, το STAR και τελευταίο το Epsilon.

Ολα τα κανάλια είχαν προσαρμόσει το πρόγραμμά τους και με συνεχή έκτακτα δελτία κάλυπταν την τραγωδία σε Ανατολική Αττική.

Ο ΣΚΑΙ με τηλεοπτικούς όρους συγκέντρωσε υψηλές τηλεθεάσεις που κινήθηκαν από το 20,6% εως 38%. Ο ALPHA αντίστοιχα κινήθηκε μεταξύ του 12,3% εως 16,3%. Η ΕΡΤ από 5,1% εως 17,4%. Ο ΑΝΤ1 απο 6% εως 12,4%. Το STAR απο 7,9% εως 11,3%. Και το Epsilon από 2,5% εως 4,4%.

Συμπερασματικά λοιπόν προκύπτει ότι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι τεράστιο για τις εξελίξεις… Ενώ σε επίπεδο τάσης επιβεβαιώνεται οτι ο ΣΚΑΙ κρατάει τα σκήπτρα της ενήμερωσης (μετά την πτώση του MEGA), με την τριάδα να συμπληρώνουν ο ALPHA και η ΕΡΤ.

Απο κει και πέρα θα ήταν αυθαίρετο να εξαχθούν ποιοτικά συμπεράσματα, αφού τα νούμερα τηλεθέασης καταγράφουν αυστηρά ποσοτικά χαρακτηριστικά.

http://www.enimerosi24.gr/181503/%cf%83%ce%ba%ce%b1%ce%b9-alpha-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%81%cf%84-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b3/

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TRIAX TEOC

Η αγορά σήμερα

10-12-2018

TRIAX TEOC

Γρήγορα, σταθερά και με ασφάλεια, η σειρά Ethernet Over Coaxial Adapters της Triax παρέχει υπερσύγχρονο και αξιόπιστο ευρυζωνικό δίκτυο σε κάθε χώρο, χρησιμοποιώντας το υπάρχων ομοαξονικό δίκτυο της επίγειας τηλεόρασης. Υποστηρίζοντας την τελευταία τεχνολογία MoCA® 2.0 (Multimedia over Coax Alliance), οι adaptors...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 123

Τεύχος 123

20-11-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 123

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, ρεπορτάζ από το 1ο σεμινάριο Fiber To The Room και το  μπλοκάρισμα δημοφιλών ιστοσελίδων με ταινίες και υπότιτλους. Με την ανάλυση 4Κ να κατακτά όλο και μεγαλύτερο ποσοστό στις πωλήσεις των τηλεοπτικών συσκευών, και το περιεχόμενο να αυξάνεται σιγά σιγά, αρχίζει να εμφανίζονται στον τεχνολογικό ορίζοντα και τα πρώτα δείγματα της ανάλυσης 8Κ, κυρίως από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, με το επίσημο ξεκίνημα τηλεοπτικών εκπομπών αυτό το μήνα από την ΝHK, και παρουσιάσεις αντίστοιχων τηλεοπτικών συσκευών. Διαβάστε στο νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης για τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας, τις εφαρμογές της και τις δυσκολίες ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.