Ειδήσεις . Media News
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 | 13:13

ΣΚΑΙ, ALPHA και ΕΡΤ επέλεξαν οι τηλεθεατές για την ενημέρωση τους

Αναμφισβήτητος «νικητής» (με εισαγωγικά όμως, διότι πώς να μιλήσεις για νικητές και ηττημένους στις στάχτες μιας τραγωδίας), είναι ο ΣΚΑΙ, με την πλειοψηφία των τηλεθεατών να συντονίζεται με το κανάλι του Φαλήρου για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και να ενημερωθεί. Ακολουθούν ο Alpha, η ΕΡΤ, ο ΑΝΤ1, το STAR και τελευταίο το Epsilon. Ολα τα κανάλια είχαν προσαρμόσει...

Η πυρκαγιά σε (τηλεοπτικούς) αριθμούς

Αναμφισβήτητος «νικητής» (με εισαγωγικά όμως, διότι πώς να μιλήσεις για νικητές και ηττημένους στις στάχτες μιας τραγωδίας), είναι ο ΣΚΑΙ, με την πλειοψηφία των τηλεθεατών να συντονίζεται με το κανάλι του Φαλήρου για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και να ενημερωθεί. Ακολουθούν ο Alpha, η ΕΡΤ, ο ΑΝΤ1, το STAR και τελευταίο το Epsilon.

Ολα τα κανάλια είχαν προσαρμόσει το πρόγραμμά τους και με συνεχή έκτακτα δελτία κάλυπταν την τραγωδία σε Ανατολική Αττική.

Ο ΣΚΑΙ με τηλεοπτικούς όρους συγκέντρωσε υψηλές τηλεθεάσεις που κινήθηκαν από το 20,6% εως 38%. Ο ALPHA αντίστοιχα κινήθηκε μεταξύ του 12,3% εως 16,3%. Η ΕΡΤ από 5,1% εως 17,4%. Ο ΑΝΤ1 απο 6% εως 12,4%. Το STAR απο 7,9% εως 11,3%. Και το Epsilon από 2,5% εως 4,4%.

Συμπερασματικά λοιπόν προκύπτει ότι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι τεράστιο για τις εξελίξεις… Ενώ σε επίπεδο τάσης επιβεβαιώνεται οτι ο ΣΚΑΙ κρατάει τα σκήπτρα της ενήμερωσης (μετά την πτώση του MEGA), με την τριάδα να συμπληρώνουν ο ALPHA και η ΕΡΤ.

Απο κει και πέρα θα ήταν αυθαίρετο να εξαχθούν ποιοτικά συμπεράσματα, αφού τα νούμερα τηλεθέασης καταγράφουν αυστηρά ποσοτικά χαρακτηριστικά.

http://www.enimerosi24.gr/181503/%cf%83%ce%ba%ce%b1%ce%b9-alpha-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%81%cf%84-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b3/

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR AURA

Η αγορά σήμερα

06-08-2018

FAGOR AURA

Αν ψάχνετε mini κεραία UHF, τότε η AURA της Fagor είναι αυτό που χρειάζεστε! Είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και έχει τέτοιο μικρό μέγεθος που καθιστά ελάχιστη την αισθητική της παρέμβαση. Πρόκειται για χαμηλού κόστους κεραία με απολαβή 12dB, ιδανική για περιοχές με εύκολες συνθήκες λήψης. Είναι πανεύκολη στην εγκατάσταση, χωρίς...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 119

Τεύχος 119

17-07-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 119

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό SecurityReport, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του. Η νέα υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης της Wind ήρθε για να ταράξει τα νερά στην αγορά. Στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού θα δείτε τι κάνει τη Wind Vision να ξεχωρίζει από τις παρόμοιες υπηρεσίες των άλλων εταιρειών. Ο Χάρης Ματθαίου σας αναλύει τους 10 λόγους, για τους οποίους πρέπει να την επιλέξετε. Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και μουσική ηχεί από παντού. Έτσι, η δημοσιογραφική ομάδα της Ψηφιακής Τηλεόρασης έκρινε απαραίτητο να σας παρουσιάσει τα μουσικά δορυφορικά κανάλια, προκειμένου να κάνετε λήψεις γεμάτες νότες. Τον μήνα αυτό, τα προϊόντα που δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε είναι ο επίγειος ψηφιακός δέκτης της Technisat, DIGIPAL ISI...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.