Ειδήσεις . Media News
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 | 13:13

ΣΚΑΙ, ALPHA και ΕΡΤ επέλεξαν οι τηλεθεατές για την ενημέρωση τους

Αναμφισβήτητος «νικητής» (με εισαγωγικά όμως, διότι πώς να μιλήσεις για νικητές και ηττημένους στις στάχτες μιας τραγωδίας), είναι ο ΣΚΑΙ, με την πλειοψηφία των τηλεθεατών να συντονίζεται με το κανάλι του Φαλήρου για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και να ενημερωθεί. Ακολουθούν ο Alpha, η ΕΡΤ, ο ΑΝΤ1, το STAR και τελευταίο το Epsilon. Ολα τα κανάλια είχαν προσαρμόσει...

Η πυρκαγιά σε (τηλεοπτικούς) αριθμούς

Αναμφισβήτητος «νικητής» (με εισαγωγικά όμως, διότι πώς να μιλήσεις για νικητές και ηττημένους στις στάχτες μιας τραγωδίας), είναι ο ΣΚΑΙ, με την πλειοψηφία των τηλεθεατών να συντονίζεται με το κανάλι του Φαλήρου για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και να ενημερωθεί. Ακολουθούν ο Alpha, η ΕΡΤ, ο ΑΝΤ1, το STAR και τελευταίο το Epsilon.

Ολα τα κανάλια είχαν προσαρμόσει το πρόγραμμά τους και με συνεχή έκτακτα δελτία κάλυπταν την τραγωδία σε Ανατολική Αττική.

Ο ΣΚΑΙ με τηλεοπτικούς όρους συγκέντρωσε υψηλές τηλεθεάσεις που κινήθηκαν από το 20,6% εως 38%. Ο ALPHA αντίστοιχα κινήθηκε μεταξύ του 12,3% εως 16,3%. Η ΕΡΤ από 5,1% εως 17,4%. Ο ΑΝΤ1 απο 6% εως 12,4%. Το STAR απο 7,9% εως 11,3%. Και το Epsilon από 2,5% εως 4,4%.

Συμπερασματικά λοιπόν προκύπτει ότι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι τεράστιο για τις εξελίξεις… Ενώ σε επίπεδο τάσης επιβεβαιώνεται οτι ο ΣΚΑΙ κρατάει τα σκήπτρα της ενήμερωσης (μετά την πτώση του MEGA), με την τριάδα να συμπληρώνουν ο ALPHA και η ΕΡΤ.

Απο κει και πέρα θα ήταν αυθαίρετο να εξαχθούν ποιοτικά συμπεράσματα, αφού τα νούμερα τηλεθέασης καταγράφουν αυστηρά ποσοτικά χαρακτηριστικά.

http://www.enimerosi24.gr/181503/%cf%83%ce%ba%ce%b1%ce%b9-alpha-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%81%cf%84-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b3/

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI VS 50 PRO

Η αγορά σήμερα

16-10-2018

WISI VS 50 PRO

Το VS 50 PRO της Wisi είναι ένα προγραμματιζόμενο επίγειο φίλτρο με ενσωματωμένο ενισχυτή, ιδανικό ακόμα και για εγκαταστάσεις σε μικρές μονάδες λόγω του ιδιαίτερα προσιτού κόστους του. Μπορεί να δεχτεί τη σύνδεση έως και τεσσάρων κεραιών VHF/UHF μέσω τεσσάρων εισόδων τύπου F, ενώ διαθέτει και μια πρόσθετη υποδοχή F...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Τεύχος 121

18-09-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με χρήσιμες πληροφορίες για την τεχνολογία PLC. Καθώς το internet γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητο σε κάθε έναν από εμάς, ο δημοσιογράφος Σώτηρης Χατζηστρατής, έκρινε χρήσιμο να μας πληροφορήσει αναλυτικά για τον πιο εξελιγμένο και εύκολο τρόπο μετάδοσης των σημάτων internet, την τεχνολογία PLC. Τα ουκ ολίγα προϊόντα που πέρασαν από τα χέρια της δημοσιογραφικής μας ομάδας, πραγματικά ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της αγοράς με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους. Συγκεκριμένα, ο A5 Combo δέκτης της Amiko αποτελεί έναν από τους πρώτους 4K δέκτες της αγοράς με δυνατότητα υποστήριξης διπλού λειτουργικού συστήματος. Aπό την άλλη, η Golden Media παρου...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.