Ειδήσεις . Media News
Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 | 12:34

Ελεύθερη εκπομπή για το One Channel του Μαρινάκη

Αμέσως μετά το καλοκαίρι θέλει να εκπέμπει ελεύθερα το One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη που έδωσε τα πρώτα δείγματα τηλεοπτικής εκπομπής από τη διαδικτυακή εκπομπή του. Το κανάλι προστέθηκε στην υπηρεσία Go των πλατφόρμων της Nova και Cosmote, καθώς για αυτές δεν απαιτείται άδεια από το ΕΣΡ. Το σχέδιο Μαρινάκη είναι να βγει...
Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη

Αμέσως μετά το καλοκαίρι θέλει να εκπέμπει ελεύθερα το One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη που έδωσε τα πρώτα δείγματα τηλεοπτικής εκπομπής από τη διαδικτυακή εκπομπή του. Το κανάλι προστέθηκε στην υπηρεσία Go των πλατφόρμων της Nova και Cosmote, καθώς για αυτές δεν απαιτείται άδεια από το ΕΣΡ. Το σχέδιο Μαρινάκη είναι να βγει το κανάλι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον αέρα, πριν δηλαδή τις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου [Σημείωση: πλέον τον Ιούλιο].

Προϋπόθεση ωστόσο είναι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων της αίτησης από το ΕΣΡ, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά τις Ευρωεκλογές. Το κανάλι, από τα πρώτα δείγματα στο διαδίκτυο, φαίνεται πως έχει επενδύσει σε τεχνολογία, σε στούντιο και τεχνικό εξοπλισμό. Στο τομέα του προγράμματος είναι βέβαιο πως η Alter ego θα διεκδικήσει το πρόγραμμα του Mega όταν η Ειδική διαχείριση το θέσει σε πλειστηριασμό.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραμένει μέτοχος της Τηλέτυπος που εντάχθηκε σε ειδική διαχείριση. Ο πλειστηριασμός του προγράμματος Mega παραμένει το μεγάλο ερώτημα για όλη την αγορά, αφού εκτός από το One Channel, ενδιαφέρον έχει δείξει το Star του ομίλου Βαρδινογιάννη.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα στελέχη των δυο τηλεοπτικών εταιρειών έχουν λάβει στα χέρια τους τα στοιχεία της αξίας προγράμματος Mega . Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει το Mega φέρεται να έχει επενδύσει συνολικά σε τηλεοπτικό πρόγραμμα περισσότερα από 1,4 δισεκ . ευρώ, τα 900 εκατ ., από αυτά σε μυθοπλασία και ενημερωτικές εκπομπές!

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DM303L HD

Η αγορά σήμερα

27-08-2019

DM303L HD

Έφτασε στην AMF Electronics ο νέος ψηφιακός διαμορφωτής DM303L HD. Χρησιμοποιείται για να διαμορφώνει ένα HDMI σήμα από οποιαδήποτε πηγή σε DVB-T επίγειο ψηφιακό κανάλι της μπάντας των UHF ή VHF, ώστε να μπορεί αυτό να διανεμηθεί μέσω του ομοαξονικού δικτύου. Δίνει ποιότητα εικόνας Full HD με ανάλυση 1080p, ενώ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Τεύχος 132

28-08-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έβδομο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οι δοκιμές του νέου τεύχους ξεκινάνε με το άρθρο για το επαγγελματικό headend ENGEL MS4400FTA, που είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ανεξάρτητα διπλά tuners και κάνει επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση. Είναι ένα micro headend της Engel που έχει δυνατότητα να διαχειρίζεται τέσσερα DVB-S/S2/T/T2/C σήματα και να αποδίδει στην έξοδο τέσσερα ρυθμιζόμενα DVB-T/C κανάλια. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που παρέχει τεράστια ευελιξία στην επιλογή προγραμμάτων, ενώ τα δύο ενσωματωμένα ανεξά...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.