Ειδήσεις . Media News
Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 | 12:34

Ελεύθερη εκπομπή για το One Channel του Μαρινάκη

Αμέσως μετά το καλοκαίρι θέλει να εκπέμπει ελεύθερα το One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη που έδωσε τα πρώτα δείγματα τηλεοπτικής εκπομπής από τη διαδικτυακή εκπομπή του. Το κανάλι προστέθηκε στην υπηρεσία Go των πλατφόρμων της Nova και Cosmote, καθώς για αυτές δεν απαιτείται άδεια από το ΕΣΡ. Το σχέδιο Μαρινάκη είναι να βγει...
Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη

Αμέσως μετά το καλοκαίρι θέλει να εκπέμπει ελεύθερα το One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη που έδωσε τα πρώτα δείγματα τηλεοπτικής εκπομπής από τη διαδικτυακή εκπομπή του. Το κανάλι προστέθηκε στην υπηρεσία Go των πλατφόρμων της Nova και Cosmote, καθώς για αυτές δεν απαιτείται άδεια από το ΕΣΡ. Το σχέδιο Μαρινάκη είναι να βγει το κανάλι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον αέρα, πριν δηλαδή τις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου [Σημείωση: πλέον τον Ιούλιο].

Προϋπόθεση ωστόσο είναι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων της αίτησης από το ΕΣΡ, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά τις Ευρωεκλογές. Το κανάλι, από τα πρώτα δείγματα στο διαδίκτυο, φαίνεται πως έχει επενδύσει σε τεχνολογία, σε στούντιο και τεχνικό εξοπλισμό. Στο τομέα του προγράμματος είναι βέβαιο πως η Alter ego θα διεκδικήσει το πρόγραμμα του Mega όταν η Ειδική διαχείριση το θέσει σε πλειστηριασμό.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραμένει μέτοχος της Τηλέτυπος που εντάχθηκε σε ειδική διαχείριση. Ο πλειστηριασμός του προγράμματος Mega παραμένει το μεγάλο ερώτημα για όλη την αγορά, αφού εκτός από το One Channel, ενδιαφέρον έχει δείξει το Star του ομίλου Βαρδινογιάννη.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα στελέχη των δυο τηλεοπτικών εταιρειών έχουν λάβει στα χέρια τους τα στοιχεία της αξίας προγράμματος Mega . Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει το Mega φέρεται να έχει επενδύσει συνολικά σε τηλεοπτικό πρόγραμμα περισσότερα από 1,4 δισεκ . ευρώ, τα 900 εκατ ., από αυτά σε μυθοπλασία και ενημερωτικές εκπομπές!

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

IB-MS303-T

Η αγορά σήμερα

04-06-2019

IB-MS303-T

Η επιτραπέζια βάση IB-MS303-T είναι μία εξαιρετικά εργονομική και μοντέρνα βάση στήριξης, για την τοποθέτηση μιας οθόνης υπολογιστή στο γραφείο σας. Διαθέτει 4 συνολικά αρθρώσεις με ελευθερία κίνησης, οι οποίες σας επιτρέπουν να έχετε ανά πάσα στιγμή την οθόνη σας στην επιθυμητή θέση. Χάρη στο clamp στήριξης που διαθέτει, μπορείτε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Τεύχος 129

21-05-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 129

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το τέταρτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα στο νέο τεύχος Ιουνίου είναι το αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια Multistream και DVB-S2X. Η ψηφιακή δορυφορική μετάδοση video δεύτερης γενιάς (DVB-S2) αποτελεί σήμερα το κυρίαρχο πρότυπο που χρησιμοποιούν για την εκπομπή τους τα δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια. Σε σχέση με το αρχικό DVB-S, το DVB-S2 διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά και είναι συμβατό με νέες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν υψηλότερη ποιότητα εικόνας και καλύτερη εκμετάλλευση της χωρητικότητας. Τέτοιες τεχνολογίες είναι η εκπομπή Multistream που επιτυγχάνει τη μετάδοση πολλαπλών ροώ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.