24/06/2019

Αντί για ρ/σ άδειες, επιτροπή μελέτης!

Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Στη γενική Τηλεπικοινωνιών του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής συστάθηκε πρόσφατα η Ειδική Επιτροπή με στόχο «την αποτύπωση και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία των ραδιοφωνικών σταθμών που εκπέμπουν εντός των εδαφικών ορίων του Νομού Αττικής». Η σύσταση της επιτροπής στην οποία εκτός από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Ψηφιακής πολιτικής...

Στη γενική Τηλεπικοινωνιών του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής συστάθηκε πρόσφατα η Ειδική Επιτροπή με στόχο «την αποτύπωση και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία των ραδιοφωνικών σταθμών που εκπέμπουν εντός των εδαφικών ορίων του Νομού Αττικής». Η σύσταση της επιτροπής στην οποία εκτός από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Ψηφιακής πολιτικής, μετέχουν τρεις εκπρόσωποι της ένωσης ιδιοκτητών ραδιοφωνίας, είναι αποτελέσμα της πρόσφατης δημόσιας παρέμβασης της ΕΙΙΡΑ για το ραδιόφωνο. Η κυβέρνηση απέρριψε μεν το αίτημα για «επιδότηση» της ιδιωτικής ραδιοφωνίας μέσω της έκπτωσης φόρου, αλλά αποδέχθηκε να συζητήσει τις προτάσεις για την επόμενη ημέρα του ραδιοφώνου. Η ψηφιακή μετάδοση έχει προς το παρόν αποκλειστεί οριστικά, είναι ενδεικτικό πως ούτε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών έχει σκοπό να επαναπροκηρύξει το ραδιοφωνικό φάσμα.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.