Ειδήσεις . Media News
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 | 12:23

Ένας μήνας προθεσμία για την ΕΡΤ

Εντός Αυγούστου αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για την επόμενη ημέρα στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Η ΕΡΤ ήδη από τα μέσα Ιουλίου «άδειασε» από τις μεικτές ενημερωτικές εκπομπές, οι οποίες όπως θυμόμαστε είχαν προκαλέσει αναταράξεις, καθώς ήταν το όχημα ένταξης στην ενημέρωση, πολλών δημοσιογράφων φιλικών προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ...
Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη

Εντός Αυγούστου αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για την επόμενη ημέρα στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Η ΕΡΤ ήδη από τα μέσα Ιουλίου «άδειασε» από τις μεικτές ενημερωτικές εκπομπές, οι οποίες όπως θυμόμαστε είχαν προκαλέσει αναταράξεις, καθώς ήταν το όχημα ένταξης στην ενημέρωση, πολλών δημοσιογράφων φιλικών προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Με την αλλαγή της κυβέρνησης, όλες αυτές οι ενημερωτικές εκπομπές έριξαν αυλαία και θεωρείται βέβαιο πως οι δημοσιογράφοι Κατερίνα Ακριβοπούλου, Νίκος Μερτζάνης, Φωτεινή Λαμπρίδη, Σεραφείμ Κοτρώτσος, Σπύρος Χαριτάτος, Αρης Ραβανός δεν θα επανέλθουν στο πρόγραμμα από Σεπτέμβριο.

Κανείς όμως δεν γνωρίζει ποιοί είναι οι δημοσιογράφοι που θα αναλάβουν τις ενημερωτικές εκπομπές, με τον ίδιο τρόπο, των μεικτών τηλεοπτικών παραγωγών.

Το μέγαρο Μαξίμου πάντως επισκέπτονται πολλοί δημοσιογράφοι, μεταξύ αυτών και αρκετοί γνώριμοι στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, καθώς είχαν παλαιότερα ενημερωτικές εκπομπές στην ΕΡΤ.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMF AOORSQFR1B1

Η αγορά σήμερα

30-07-2019

AMF AOORSQFR1B1

Ο AMF AOORSQFR1B1 είναι ένας παθητικός οπτικός δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή αρχιτεκτονική FTTH. Λαμβάνει σήμα με δίοδο PIN υψηλής ευαισθησίας και δεν απαιτεί καμία τροφοδοσία και κατανάλωση ρεύματος. Υποστηρίζει ζώνη διέλευσης RF 1,0GHz, ενώ όταν η οπτική ισχύς εισόδου είναι -1dBm (PIN = -1dBm), το επίπεδο εξόδου RF...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Τεύχος 131

22-07-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον Infomir MAG425A, που είναι το πρώτο 4K STB της Infomir για Android TV. Έπειτα από μια σπουδαία πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένων IPTV συσκευών που την οδήγησε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, η ουκρανική Infomir παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει χωρίς να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων. Πρόκειται για το MAG425A, που είναι ένα 4K STB για Android TV με προ-εγκατεστημένες Google υπηρεσίες. Με ενσωματωμένο Chromecast και Wi-Fi διπλής μπάντας 2,4/5GHz, αλλά και Bluetooth ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.