22/08/2019

Επενδύει σε περιεχόμενο, αναπτύσσεται ως δίκτυο η Cosmote

Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Η νέα πλατφόρμα που θα εισάγει η Cosmote TV σε λίγες μέρες στην αγορά είναι σχεδιασμένη για την προώθηση της νέας στρατηγικής της εταιρείας στην αγορά. Να αναδειχθεί και σε σημαντικό πάροχο περιεχομένου για τους καταναλωτές της. Οι επενδύσεις σε πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές θα συνεχιστούν με νέες εκπομπές από τον Σεπτέμβριο...

Η νέα πλατφόρμα που θα εισάγει η Cosmote TV σε λίγες μέρες στην αγορά είναι σχεδιασμένη για την προώθηση της νέας στρατηγικής της εταιρείας στην αγορά. Να αναδειχθεί και σε σημαντικό πάροχο περιεχομένου για τους καταναλωτές της. Οι επενδύσεις σε πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές θα συνεχιστούν με νέες εκπομπές από τον Σεπτέμβριο. Η έκπληξη της εταιρείας ωστόσο είναι η νέα πλατφόρμα για τη διανομή-διάθεση του περιεχομένου της, μια πλατφόρμα που βασίζεται στην Android TV και αναπτύχθηκε από την Comcast, ενώ θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του ομίλου της Deutsche Telekom. Σε συνδυασμό με το νέο αποκωδικοποιητή που θα εγκαταστήσει η Cosmote TV με τον οποίο θα είναι ευκολότερη τη σύνδεση στο ίντερνετ μέσω Wi-Fi οποιουδήποτε παρόχου, η συνδρομητική εταιρεία στοχεύσει σε αναβάθμιση των διαδραστικών της υπηρεσιών.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.