Συζητήσεις στο satleo

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 23:39:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 22:54:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 2-April-2020 | 21:53:02

IPTV Γενικά
hercoulis | 2-April-2020 | 21:12:02

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
geoavlonitis | 2-April-2020 | 20:51:02

Ειδήσεις . Media News
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 | 15:28

Ξενάγηση Κινέζων δημοσιογράφων στoν όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV

Βρέθηκαν στην Κρήτη με στόχο την μελλοντική συνέργεια στον χώρο της προβολής και της δημοσιογραφίας

Άφωνοι με τις εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV έμειναν οι 7 δημοσιογράφοι από την επαρχία Σαν – Χι (Shanxi) της Κίνας, οι οποίοι βρέθηκαν στην Κρήτη με στόχο την συνεργασία και την μελλοντική συνέργεια στον χώρο της προβολής και της δημοσιογραφίας μεταξύ των δύο περιοχών.

Την κινεζική αντιπροσωπεία υποδέχτηκε η Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV κ. Ελένη Κοκοσάλη, η οποία φρόντισε για την ξενάγηση τους τόσο στα  τηλεοπτικά πλατό , στην αίθουσα των δημοσιογράφων της ΚΡΗΤΗ TV, της εφημερίδας Νέα Κρήτη, του neakriti.gr στους χώρους του 98.4, όσο και στις αίθουσες της παραγωγής εικόνας και ήχου του σταθμού.

Εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο εργασίας των εργαζομένων του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ ΤV συνομίλησαν με συναδέλφους δημοσιογράφους, αποχώρησαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων αλλά και με τις βάσεις μιας επαγγελματικής φιλίας που μόλις ξεκίνησε.

Πηγή: neakriti.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.