26/09/2019

20 χρόνια Big brother!

Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Εδώ στην Ελλάδα το ριάλιτυ που έφερε επανάσταση στην τηλεοπτική ψυχαγωγία έχει προ πολλού ξεχαστεί. Στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά ωστόσο το σόου της Endemol επανακάπτει σε πολλές χώρες της Ευρώπης με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Φέτος κλείνουν 20 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του Big brother, ριάλιτυ που συνεχίζει να προβάλλεται...

Εδώ στην Ελλάδα το ριάλιτυ που έφερε επανάσταση στην τηλεοπτική ψυχαγωγία έχει προ πολλού ξεχαστεί. Στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά ωστόσο το σόου της Endemol επανακάπτει σε πολλές χώρες της Ευρώπης με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Φέτος κλείνουν 20 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του Big brother, ριάλιτυ που συνεχίζει να προβάλλεται σε 18 χώρες του κόσμου, με μεγαλύτερη επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις Φιλιππίνες.

Το ριάλιτυ επανέρχεται μετά από πολλά χρόνια απουσίας σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Γερμανίας, της Πολωνίας και της Φιλανδίας.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.