Συζητήσεις στο satleo

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 23:39:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 22:54:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 2-April-2020 | 21:53:02

IPTV Γενικά
hercoulis | 2-April-2020 | 21:12:02

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
geoavlonitis | 2-April-2020 | 20:51:02

Ειδήσεις . Media News
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 | 11:37

Όχι σε διαγωνισμό αδειών λένε τα Περιφερειακά Κανάλια

Πολιτικά ο κύβος ερρίφθη. Το επόμενο βήμα για την τηλεοπτική αδειοδότηση θα αφορά την Περιφέρεια, το αποφάσισε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης με μόνο διαφωνούντα τον πρόεδρο της αρχής και συμφώνησε σε αυτό και η ηγεσία εποπτείας ΜΜΕ στο μέγαρο Μαξίμου...
Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Πολιτικά ο κύβος ερρίφθη. Το επόμενο βήμα για την τηλεοπτική αδειοδότηση θα αφορά την Περιφέρεια, το αποφάσισε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης με μόνο διαφωνούντα τον πρόεδρο της αρχής και συμφώνησε σε αυτό και η ηγεσία εποπτείας ΜΜΕ στο μέγαρο Μαξίμου. Οι ιδιοκτήτες των περιφερειακών καναλιών ωστόσο, δεν είναι πεισμένοι για τις αθώες προθέσεις της τηλεοπτικής αδειοδότησης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν ήδη ζητήσει να μην γίνει διαγωνισμός για τις άδειες περιφερειακής εμβέλειας, ενώ ως μείζον θέμα θέτουν το ξεκαθάρισμα του χάρτη συχνοτήτων και τη σχέση τους με τη Digea. Αυτή τη στιγμή εκπέμπουν με αυτόνομο τηλεοπτικό πρόγραμμα, δικές τους παραγωγές και ενημέρωση περίπου 50 με 55 τηλεοπτικοί σταθμοί σε όλη τη χώρα, ενώ λειτουργούν περίπου άλλοι 30 σταθμοί που βασίζονται κυρίως σε telemarketing. Ο τζίρος της περιφερειακής τηλεόρασης, κατά πληροφορίες, αγγίζει μόλις τα 5 εκατ. ευρώ για τους μεγάλους της περιφέρειας. Οι ιδιοκτήτες αποδέχονται την υποχρέωση πληρωμής για τη χορήγηση των αδειών, αλλά είναι αντίθετοι σε διαγωνισμό και δημοπρασία. Η τιμή άδειας σύμφωνα με όσα έχουν συζητηθεί, να ορίζεται ανάλογα με την εμβέλεια και την πληθυσμιακή κάλυψη των σταθμών. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας έχουν καταθέσει εκτενές υπόμνημα με τις θέσεις και τα αιτήματά τους στον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα ενώ έχουν ζητήσει συνάντηση με τον υφυπουργό παρά το πρωθυπουργώ Στέλιο Πέτσα.
Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.