29/10/2019

Ενημέρωση, ελληνικές ταινίες, Πρετεντέρης και Ρέμος στο Οne Channel

Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη
Εντός Νοεμβρίου αναμένεται να βγει με ελεύθερο σήμα ο πέμπτος αδειούχος τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο σχεδιασμός του προγράμματος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Βασικός κορμός του είναι η ενημέρωση, με πρωινή εκπομπή ενημέρωσης, light ενημέρωση επίσης πριν το μεσημέρι, ενημερωτική...
Εντός Νοεμβρίου αναμένεται να βγει με ελεύθερο σήμα ο πέμπτος αδειούχος τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο σχεδιασμός του προγράμματος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Βασικός κορμός του είναι η ενημέρωση, με πρωινή εκπομπή ενημέρωσης, light ενημέρωση επίσης πριν το μεσημέρι, ενημερωτική το απόγευμα, ειδήσεις στις 8.30 μ.μ και βραδυνές εκπομπές. Η καινοτομία του One Channel είναι η live μεταμεσονύχτα εκπομπή με ειδήσεις και ρεπορτάζ. Πριν το κεντρικό δελτίο θα μεταδίδονται ελληνικές ταινίες, το δελτίο θα παρουσιάζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου και ενημερωτικές εκπομπές θα έχουν οι Γιάννης Πρετεντέρης, Γιώργος Παπαχρήστου και Δημήτρης Μανιάτης. Στο ψυχαγωγικό μέρος του σταθμού ξεχωρίζει η συνεργασία του Αντώνη Ρέμου για μουσική εκπομπή, ενώ θα μεταδίδεται το «Πάμε πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου και εκπομπές της Σάσας Σταμάτη και Χριστίνας Λαμπίρη. Στο αθλητικό μενού το One θα μεταδίδει σε επανάληψη τους αγώνες του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ενώ θα υπάρχουν αθλητικές εκπομπή με τους Μιχάλη Τσώχο, Αντώνη Καρπετόπουλο και Μένιο Σακελλαρόπουλο.
Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.