Συζητήσεις στο satleo

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 23:39:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 22:54:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 2-April-2020 | 21:53:02

IPTV Γενικά
hercoulis | 2-April-2020 | 21:12:02

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
geoavlonitis | 2-April-2020 | 20:51:02

Ειδήσεις . Media News
Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020 | 11:26

Ζητάνε την πλήρη κατάργηση του Ειδικού Φόρου της ΤV

Όλοι οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί ζητάνε από την κυβέρνηση την πλήρη κατάργηση του Ειδικού Φόρου Τηλεόρασης, με επιχείρημα ότι πρέπει να στηριχθεί η ελεύθερη τηλεόραση. Η μείωση του ειδικού φόρου τηλεόρασης από την προηγούμενη κυβέρνηση αρχικά στους αδειούχους πανελλαδικούς σταθμούς...
Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη

Όλοι οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί ζητάνε από την κυβέρνηση την πλήρη κατάργηση του Ειδικού Φόρου Τηλεόρασης, με επιχείρημα ότι πρέπει να στηριχθεί η ελεύθερη τηλεόραση. Η μείωση του ειδικού φόρου τηλεόρασης από την προηγούμενη κυβέρνηση αρχικά στους αδειούχους πανελλαδικούς σταθμούς και λίγο πριν τις εκλογές και για τους περιφερειακούς, από το 20% στο 5%, δεν φαίνεται να αύξησε κατά πολύ τη διαφημιστική δαπάνη. Οι σταθμοί ωστόσο επανήλθαν και θέλουν την πλήρη κατάργησή τους. Το αίτημα σύμφωνα με πληροφορίες μας εξετάζει η κυβέρνηση αν και για το 2020 έχει ήδη εντάξει στον προϋπολογισμό του 2020 τα έσοδα από τον Ειδικό Φόρο Τηλεόρασης σε ποσό των 22 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως σε σχέση με την ελεύθερη τηλεόραση, ιδιαίτερα επιβαρυμένη με φόρους είναι η συνδρομητική τηλεόραση. Για το 2020 ο κρατικός προϋπολογισμός αναφέρει έσοδα ύψους 26 εκατ. ευρώ.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.