Συζητήσεις στο satleo

IPTV Γενικά
komhsgr | 22-February-2020 | 9:08:22

Ειδήσεις από την Κύπρο
savvas70 | 21-February-2020 | 22:18:21

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
panostvtv | 21-February-2020 | 21:09:21

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
ΝΙΚΟΛΑΣ 213 | 21-February-2020 | 19:23:21

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
spnikol | 21-February-2020 | 17:21:21

Ειδήσεις . Media News
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 | 14:45

Πότε ολοκληρώνεται το… μπάσιμο Μαρινάκη στη Forthnet;

Εξελίξεις επί του θέματος.

Δρομολογείται, πια, από τους ενδιαφερόμενους η υπογραφή της συμφωνίας απόκτησης ποσοστού της Forthnet από τον επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη, μέσω της εταιρείας Alter Ego, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι θέμα των επομένων 3–4 εβδομάδων.

Ο επιχειρηματίας έχει συμφωνήσει να αγοράσει το τραπεζικό χρέος της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας, συν το μεγαλύτερο τμήμα των μετοχών. Εδώ και καιρό ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποτέλεσε τη μόνη ελπίδα διάσωσης της Forthnet, καθώς εισήλθε σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες για την εξαγορά του χρέους της τάξης των 310 εκατ. της Forthnet με τίμημα πέριξ των 40 εκατ. για το σύνολο του δανεισμού. Kαι ποσοστό των μετοχών που ελέγχουν οι τρεις βασικές πιστώτριες τράπεζες (Πειραιώς 13,7%, Εθνική 11,01% και Alpha 7,69%) και το οποίο αθροιστικά ανέρχεται στο 32,39%. Εξ αυτού, η πλευρά Μαρινάκη αναμένεται να αποκτήσει το 22%.

Το τραπεζικό χρέος της Forthnet είναι σήμερα περίπου 255 εκατ. ευρώ (ομολογιακό δάνειο έκδοση 2007 και 2011, ύψους 78,4 εκατ. ευρώ και ομολογιακό 176,5 εκατ. ευρώ έκδοση 2008 και 2011), καθώς και περίπου 51 εκατ. ευρώ που έχουν απομείνει από το προαναφερόμενο ομολογιακό μετατρέψιμο σε μετοχές.

Αφού υπογραφεί η συμφωνία Μαρινάκη – Τραπεζών η Επιτροπή Ανταγωνισμού θα εξετάσει αν τίθεται θέμα ανταγωνισμού όσο αφορά στο τηλεοπτικό περιεχόμενο και αντίστοιχα το ίδιο θα πράξει και η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών όσο αφορά στις τηλεπικοινωνίες. Υπολογίζεται ότι για να δοθεί το πράσινο φως από τις ανεξάρτητες αρχές θα χρειασθούν τουλάχιστον 4-5 μήνες, ωστόσο, το στάδιο αυτό είναι αναγκαίο για να προχωρήσει οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια από την πλευρά του νέου ιδιοκτήτη της Forthnet.

Θα ακολουθήσει, όπως εκτιμάται, η απόκτηση του ελέγχου της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας από το νέο ιδιοκτήτη της με την μετατροπή και του υπολοίπου μετατρέψιμου ομολογιακού σε μετοχές που σημαίνει ότι το ποσοστό της Alter Ego στη Forthnet θα φθάσει στο 68%, δημιουργώντας τη υποχρέωση της δημόσιας πρότασης προς τις τράπεζες.

Αρα, από καλοκαίρι και μετά…

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VSWI2404BK

Η αγορά σήμερα

18-02-2020

NEDIS VSWI2404BK

Συνδέστε 4 διαφορετικές συσκευές με εξόδους RCA και S-Video, όπως το VCR ή άλλες πηγές video/audio, στην τηλεόραση σας και επιλέξτε χειροκίνητα μέσω διακόπτη στο μπροστινό μέρος την πηγή που θέλετε να προβάλλετε στην τηλεόρασή σας. Επίσης, υπάρχει υποδοχή σύνδεσης ακουστικών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Τεύχος 138

18-02-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου έχει αποκτήσει σήμερα γιγαντιαίο μέγεθος, καθώς εταιρίες-κολοσσοί των streaming μεταδόσεων επενδύουν τεράστια ποσά με στόχο να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν στους πελάτες τους. Οι τηλεοπτικές σειρές αποτελούν μια κατηγορία περιεχομένου με εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλον τον πλανήτη κι εμείς συγκεντρώσαμε για να σας παρουσιάσουμε 25 από τις καλύτερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντός της ελληνικής επικράτειας μέσα από τα Netflix, Apple TV+, Amazon Prime Video και Disney+. Η καναδέζικη Tvi...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.