Συζητήσεις στο satleo

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 25-February-2020 | 10:04:25

Δορυφορικές λήψεις γενικά
tasos.cz | 25-February-2020 | 9:08:25

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
ΣΠΥΡΟΣ-ΔΥΤ.ΦΘΙΩΤΙΔΑ | 25-February-2020 | 8:31:25

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
speed-jim | 25-February-2020 | 7:50:25

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
nektarios 1451 | 25-February-2020 | 3:52:25

Ειδήσεις . Media News
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 | 11:51

Mega: Αυτός θα είναι ο μετεωρολόγος στο κανάλι του Μαρινάκη

Μέρες μετράνε στο Mega, το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη το οποίο προχωρά ολοταχώς προς τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας εποχής. Το ενημερωτικό και αθλητικό κομμάτι του καναλιού έχει στελεχωθεί με γνωστά πρόσωπα των ΜΜΕ, όμως υπάρχει η απορία για το ποιος θα είναι ο βασικός μετεωρολόγος του Mega.
Μέρες μετράνε στο Mega, το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη το οποίο προχωρά ολοταχώς προς τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας εποχής.

Το ενημερωτικό και αθλητικό κομμάτι του καναλιού έχει στελεχωθεί με γνωστά πρόσωπα των ΜΜΕ, όμως υπάρχει η απορία για το ποιος θα είναι ο βασικός μετεωρολόγος του Mega. Που θα πάρει τη θέση του Θοδωρή Κολυδά, ο οποίος επί σειρά ετών έλεγε τον καιρό στο παλιό κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός θα είναι ο Γιάννης Καλλιάνος, γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος ενημερώνει για την πρόγνωση του καιρού στο διαδικτυακό κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το One Channel.

Μπορεί να μην είναι κάτι σίγουρο, όμως υπάρχει η θέληση στα στελέχη να στελεχωθεί το Mega από το προσωπικό του One Channel και η θέση του μετεωρολόγου είναι νευραλγική.

Πηγή: Νέα Σελίδα

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 17/1/2020)
Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VSWI2404BK

Η αγορά σήμερα

18-02-2020

NEDIS VSWI2404BK

Συνδέστε 4 διαφορετικές συσκευές με εξόδους RCA και S-Video, όπως το VCR ή άλλες πηγές video/audio, στην τηλεόραση σας και επιλέξτε χειροκίνητα μέσω διακόπτη στο μπροστινό μέρος την πηγή που θέλετε να προβάλλετε στην τηλεόρασή σας. Επίσης, υπάρχει υποδοχή σύνδεσης ακουστικών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Τεύχος 138

18-02-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου έχει αποκτήσει σήμερα γιγαντιαίο μέγεθος, καθώς εταιρίες-κολοσσοί των streaming μεταδόσεων επενδύουν τεράστια ποσά με στόχο να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν στους πελάτες τους. Οι τηλεοπτικές σειρές αποτελούν μια κατηγορία περιεχομένου με εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλον τον πλανήτη κι εμείς συγκεντρώσαμε για να σας παρουσιάσουμε 25 από τις καλύτερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντός της ελληνικής επικράτειας μέσα από τα Netflix, Apple TV+, Amazon Prime Video και Disney+. Η καναδέζικη Tvi...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.