22/01/2020

Δωρεά για την κάλυψη τηλεοπτικού σήματος!

Στη χρηματοδότηση ομογενών και συλλόγων επαφίεται η κάλυψη των προβληματικών περιοχών με τηλεοπτικό σήμα. Έξι χρόνια μετά την ψηφιακή μετάβαση της ελεύθερης τηλεόρασης, το ελληνικό κράτος συνεχίζει να μην μπορεί να δώσει λύση ώστε να έχουν πρόσβαση στην ελεύθερη τηλεόραση οι προβληματικές περιοχές της χώρας.

Στη χρηματοδότηση ομογενών και συλλόγων επαφίεται η κάλυψη των προβληματικών περιοχών με τηλεοπτικό σήμα. Έξι χρόνια μετά την ψηφιακή μετάβαση της ελεύθερης τηλεόρασης, το ελληνικό κράτος συνεχίζει να μην μπορεί να δώσει λύση ώστε να έχουν πρόσβαση στην ελεύθερη τηλεόραση οι προβληματικές περιοχές της χώρας. Για μία ακόμη περιοχή, στη Σιάτιστα Κοζάνης, ιδιωτικός φορέας κάνει δωρεά την αγορά τηλεοπτικού αναμεταδότη.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου αγόρασε τον αναμεταδότη για τη μετάδοση των προγραμμάτων της Digea με δαπάνη ύψους 14.700 ευρώ, την οποία αποδέχθηκε η Αποκεντρωμένη Περιφερειακή Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Ελλάδας, και έλαβε την έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και της Digea, η οποία θα τον τοποθετήσει σε συμπληρωματικό κέντρο εκπομπής στη Σιάτιστα. Στο ίδιο σημείο υπάρχει ήδη αναμεταδότης της ΕΡΤ.

Πηγή: typologies.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.