Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
babis3g | 1-April-2020 | 10:52:01

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
maarinos | 1-April-2020 | 10:06:01

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
teletkv | 1-April-2020 | 7:24:01


Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 1-April-2020 | 1:48:01

Ειδήσεις . Media News
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 | 15:26

Ανακατατάξεις σε πρόσωπα στον Alpha

Με… μεταγραφές από το Open.

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στον Alpha με φόντο τους σχεδιασμούς για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η οποία προμηνύεται κομβική για το νέο προφίλ που επιθυμεί να δώσει η πλευρά Βαρδινογιάννη στον Alpha. Στο πλαίσιο αυτό και πριν βεβαίως από τις συζητήσεις για την ανανέωση ή τη διακοπή της συνεργασίας με κορυφαία πρόσωπα του τηλεοπτικού σταθμού, όπως η Ελένη Μενεγάκη και η Αγγελική Νικολούλη, συμπληρώνεται το παζλ των στελεχών που θα τρέξουν το όλο εγχείρημα.

Την έλευση της Αντζυς Ντρίβα, που ανέλαβε καθήκοντα Chief Content Manager με διευρυμένο ρόλο σε όλο το κομμάτι της στρατηγικής για το περιεχόμενο και την προώθησή του, ακολούθησαν άλλα δύο στελέχη.

Πρώτη, η Ευγενία Μαυρίδου, που αποτελεί μεταγραφή από το Open του Ιβάν Σαββίδη, καθώς αποχώρησε από το τμήμα μυθοπλασίας του καναλιού της Παιανίας, έχοντας στις αποσκευές της τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Κόκκινο ποτάμι». Πλέον εντάχθηκε στο αντίστοιχο τμήμα του Alpha.

Κι ακολούθησε η Θάλεια Ψύχα -προερχόμενη επίσης από το Open-, η οποία ανέλαβε τη διεύθυνση προγραμματισμού.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.