Συζητήσεις στο satleo

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
giannisk_ | 20-February-2020 | 19:27:20

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
panostvtv | 20-February-2020 | 19:27:20

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
thodorisk | 20-February-2020 | 19:06:20

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
giannis 6 | 20-February-2020 | 17:26:20

Ειδήσεις από την Κύπρο
Limsat | 20-February-2020 | 16:24:20

Ειδήσεις . Media News
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 | 15:26

Ανακατατάξεις σε πρόσωπα στον Alpha

Με… μεταγραφές από το Open.

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στον Alpha με φόντο τους σχεδιασμούς για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η οποία προμηνύεται κομβική για το νέο προφίλ που επιθυμεί να δώσει η πλευρά Βαρδινογιάννη στον Alpha. Στο πλαίσιο αυτό και πριν βεβαίως από τις συζητήσεις για την ανανέωση ή τη διακοπή της συνεργασίας με κορυφαία πρόσωπα του τηλεοπτικού σταθμού, όπως η Ελένη Μενεγάκη και η Αγγελική Νικολούλη, συμπληρώνεται το παζλ των στελεχών που θα τρέξουν το όλο εγχείρημα.

Την έλευση της Αντζυς Ντρίβα, που ανέλαβε καθήκοντα Chief Content Manager με διευρυμένο ρόλο σε όλο το κομμάτι της στρατηγικής για το περιεχόμενο και την προώθησή του, ακολούθησαν άλλα δύο στελέχη.

Πρώτη, η Ευγενία Μαυρίδου, που αποτελεί μεταγραφή από το Open του Ιβάν Σαββίδη, καθώς αποχώρησε από το τμήμα μυθοπλασίας του καναλιού της Παιανίας, έχοντας στις αποσκευές της τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Κόκκινο ποτάμι». Πλέον εντάχθηκε στο αντίστοιχο τμήμα του Alpha.

Κι ακολούθησε η Θάλεια Ψύχα -προερχόμενη επίσης από το Open-, η οποία ανέλαβε τη διεύθυνση προγραμματισμού.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VSWI2404BK

Η αγορά σήμερα

18-02-2020

NEDIS VSWI2404BK

Συνδέστε 4 διαφορετικές συσκευές με εξόδους RCA και S-Video, όπως το VCR ή άλλες πηγές video/audio, στην τηλεόραση σας και επιλέξτε χειροκίνητα μέσω διακόπτη στο μπροστινό μέρος την πηγή που θέλετε να προβάλλετε στην τηλεόρασή σας. Επίσης, υπάρχει υποδοχή σύνδεσης ακουστικών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Τεύχος 138

18-02-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου έχει αποκτήσει σήμερα γιγαντιαίο μέγεθος, καθώς εταιρίες-κολοσσοί των streaming μεταδόσεων επενδύουν τεράστια ποσά με στόχο να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν στους πελάτες τους. Οι τηλεοπτικές σειρές αποτελούν μια κατηγορία περιεχομένου με εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλον τον πλανήτη κι εμείς συγκεντρώσαμε για να σας παρουσιάσουμε 25 από τις καλύτερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντός της ελληνικής επικράτειας μέσα από τα Netflix, Apple TV+, Amazon Prime Video και Disney+. Η καναδέζικη Tvi...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.