Συζητήσεις στο satleo

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 23:39:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
wos12 | 2-April-2020 | 22:54:02

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 2-April-2020 | 21:53:02

IPTV Γενικά
hercoulis | 2-April-2020 | 21:12:02

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
geoavlonitis | 2-April-2020 | 20:51:02

Ειδήσεις . Media News
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 | 12:09

Δυο αρχές για την αγορά με διαφορετική ισχύ

Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, η πρώτη ρυθμιστική αρχή με ευρείες αρμοδιότητες στη ρύθμιση των αγορών, η δεύτερη συνταγματικά κατοχυρωμένη Αρχή ελεγχόμενη από το Κοινοβούλιο. Και στις δυο οι πολιτικές παρεμβάσεις είναι έκδηλες και ποικίλες...
Γράφτηκε από: Ματίνα Παπαχριστούδη

Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, η πρώτη ρυθμιστική αρχή με ευρείες αρμοδιότητες στη ρύθμιση των αγορών, η δεύτερη συνταγματικά κατοχυρωμένη Αρχή ελεγχόμενη από το Κοινοβούλιο. Και στις δυο οι πολιτικές παρεμβάσεις είναι έκδηλες και ποικίλες. Η ΕΕΤΤ ωστόσο παραμένει η πιο πλούσια και ισχυρή έναντι του ΕΣΡ που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Μέχρι και σήμερα παραμένει χωρίς ολοκληρωμένη σύνθεση, αφού θα πρέπει να αντικατασταθούν δυο μέλη του, ο αείμνηστος Ροδόλφος Μορώνης που κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου και η νομικός Δήμητρα Παπαδοπούλου, της οποία έχει λήξει η θητεία. Δεν υπάρχει ωστόσο καμία συζήτηση για σύγκλιση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής για να ορισθούν νέα μέλη, αντιθέτως διαρρέονται πληροφορίες για την πρόθεση αλλαγής του νόμου για το ΕΣΡ! Στον αντίποδα, η ΕΕΤΤ θα αποκτήσει  νέο αντιπρόεδρο ηλεκτρονικών επικοινωνών, σύμφωνα με πληροφορίες τον Δημήτρη Βαρουτάκη, αναπληρωτή καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στη θέση της Αγγελικής Σγώρα που παραιτήθηκε αμέσως μετά τις εκλογές του περασμένου Ιουλίου.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.