12/02/2020

Κοντά στη λύση με το σήμα ΕΡΤ και DIGEA στα Ανώγεια

Ολα βρίσκονται στο τελικό στάδιο

Η βλάβη στην κεραία λήψης του δημοτικού σταδίου αποκαταστάθηκε από τα συνεργεία του δήμου παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και το ψύχος με το σήμα να επανέρχεται στις τηλεοράσεις των Ανωγειανών.

Είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα καθώς εδώ και αρκετό καιρό στα Ανώγεια υπάρχουν γενικότερα προβλήματα με τη λήψη του σήματος τόσο από την ΕΡΤ όσο και από την DIGEA, ενώ αρκετές φορές τα παράπονα για “μαύρο” στους τηλεοπτικούς δέκτες πέφτουν “βροχή” τόσο προς το δήμο Ανωγείων όσο και στην ΑΝΩΓΗ από κατοίκους που ζητούν μια λύση στο θέμα αυτό.

Το πρόβλημα είχε συζητήσει ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης και με τον Υπουργό ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκο Πιερρακάκη σε κατ ιδίαν συνάντηση τους πριν λίγο καιρό στα Ανώγεια. Παράλληλα με ενέργειες του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Γιάννη Φασουλά ο δήμος ήρθε σε επαφή με τον γενικό διευθυντή τεχνικών υποδομών της ΕΡΤ Πέτρο Φίλο και πλέον όλα βρίσκονται στο τελικό στάδιο ώστε να δοθεί μια οριστική λύση στο ζήτημα αυτό.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.