03/03/2020

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το νέο «Πακέτο» στο OPEN

Οι προετοιμασίες του νέου «Πακέτου» με οικοδέσποινα τη Βίκυ Χατζηβασιλείου έχουν ήδη ξεκινήσει. H Βίκυ Χατζηβασιλείου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Tv Έθνος» μιλά χωρίς περιστροφές για το τηλεοπτικό της διαζύγιο με τον Alpha, τη μεταγραφή της στο Open...
Οι προετοιμασίες του νέου «Πακέτου» με οικοδέσποινα τη Βίκυ Χατζηβασιλείου έχουν ήδη ξεκινήσει

H Βίκυ Χατζηβασιλείου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Tv Έθνος» μιλά χωρίς περιστροφές για το τηλεοπτικό της διαζύγιο με τον Alpha, τη μεταγραφή της στο Open με διπλό ρόλο τη συμμετοχή της στο «J2US» και το νέο «Πακέτο» και αποκαλύπτει τα νέα της μυστικά διατροφής και ομορφιάς.

Ξεκινώ με τον Alpha. Κατ’ αρχάς θέλω να μου πεις πώς ήταν η τελευταία σου χρονιά στο κανάλι όσον αφορά στις συνθήκες. Πώς ήταν το κλίμα;

Οχι διαφορετικό σε σχέση με προηγούμενες σεζόν. Θα χαρακτήριζα το κλίμα αγωνιστικό, γιατί εγώ πάντα έπρεπε να φτάνω σε ένα αποτέλεσμα ανεξαρτήτως συνθηκών. Δεν έκανα ποτέ focus στο περιβάλλον, εστίαζα πάντα στις ιστορίες και τη θεματολογία της εκπομπής. Στο περιεχόμενό της.

Υπήρξαν όμως και βολές στο πρόσωπό σου από άλλα πρόσωπα του σταθμού...

Ναι, υπήρξαν, αλλά ποτέ δεν απάντησα. Και δεν απαντώ σε κριτικές που εμπεριέχουν εμπάθεια. Αν κάποιοι είναι αρνητικά διακείμενοι απέναντί σου και τους απαντήσεις, πολλαπλασιάζεις την αρνητικότητα. Ολα αυτά τα αγνοώ, τα προσπερνώ και προχωρώ.

Πώς ήρθε τελικά η λήξη της συνεργασίας;

Στα μέσα Αυγούστου με ένα τηλεφώνημα. Στέλεχος του σταθμού, το οποίο δεν γνώριζα και δεν είχα συναντήσει ποτέ, μου ανακοίνωσε πως ο Alpha αποφάσισε να σταματήσει το «Πακέτο» και στη συνέχεια μου πρότεινε να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι. Δεν έγινε συζήτηση ή διαπραγμάτευση, ήταν ανακοίνωση.

Εσύ δεν επεδίωξες κάποια συνάντηση με στελέχη του σταθμού;

Οχι, γιατί θεώρησα πως το κανάλι θα επεδίωκε αυτήν τη συνάντηση. Δεν θέλω να μιλάω άλλο για τον Alpha. Είναι κάτι που τελείωσε και δεν ξαναγυρνάω στα παλιά.

Το τηλεπαιχνίδι σκέφθηκες να το κάνεις;

Οχι, καθόλου. Δεν ήταν στις επιδιώξεις ή στις επιλογές μου. Και δεν νομίζω πως μου ταιριάζει ιδιαίτερα.

Όλη η συνέντευξη στο ethnos.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.