Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
christos1414 | 1-June-20200:38:01

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
christos1414 | 1-June-20200:36:01

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
arva | 1-June-20200:35:01

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
ΝΙΚΟΛΑΣ 213 | 1-June-20200:16:01

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Steve86 | 31-May-202021:02:31

Ειδήσεις . Media News
Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 | 11:18

Γιατί κόπηκε ο Big Brother

Ήταν το «στοίχημα» του ΣΚΑΪ αφού μετά από αρκετές αλλαγές που έχουν κάνει από τον αρχικό προγραμματισμό πίστευαν ότι μέσα από τον «Μεγάλο Αδερφό» θα καταφέρουν να ανεβάσουν τις πτήσεις τους στον πίνακα τηλεθέασης.

Ήταν το «στοίχημα» του ΣΚΑΪ αφού μετά από αρκετές αλλαγές που έχουν κάνει από τον αρχικό προγραμματισμό πίστευαν ότι μέσα από τον «Μεγάλο Αδερφό» θα καταφέρουν να ανεβάσουν τις πτήσεις τους στον πίνακα τηλεθέασης.

Τελικά όμως… στο παρά πέντε… αποφάσισαν να ματαιώσουν την παραγωγή του υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως «Από την πρώτη στιγμή το βασικό μας μέλημα υπήρξε η διασφάλιση της υγείας όλων των συμμετεχόντων και στο πλαίσιο αυτό τηρήθηκαν τα προληπτικά μέτρα που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ. Διενεργήθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ακολουθήθηκε περίοδος απομόνωσης των συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις στο σπίτι καθώς και στους χώρους παραγωγής, ωστόσο κρίναμε ότι δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό σε αυτήν την περίοδο να καλυφθούν όλα τα κριτήρια ασφαλείας που χρειάζονται.»

Ωστόσο η αλήθεια είναι… λιγάκι διαφορετική αφού στο κανάλι του Φαλήρου καθυστέρησαν να κάνουν τα απαιτούμενα τεστ για τον κορονοϊό στους παίκτες που είχαν πάρει το «εισιτήριο» για το Big Brother και έτσι… πολύ σωστά… έστω και με καθυστέρηση… αποφάσισαν να μην το ρισκάρουν ούτε για τους παίκτες, ούτε βέβαια και για τους εργαζομένους.

Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να «παγώσουν» και να το επανεξετάσουν αργότερα, όταν ηρεμήσει η κατάσταση από τον κορονοϊό, κάτι που αν όλα εξελιχθούν ομαλά δεν αποκλείεται να γίνει αυτή τη σεζόν…!

Πηγή: newsit.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.