Συζητήσεις στο satleo

Ό,τι δεν χωράει στις άλλες κατηγορίες!
babis3g | 26-May-2020 | 11:06:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
thanost | 26-May-2020 | 9:29:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
humax8100 | 26-May-2020 | 6:08:26

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 26-May-2020 | 2:56:26

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
babis3g | 26-May-2020 | 1:56:26

Ειδήσεις . Media News
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 | 14:00

Δυνατότητα προσλήψεων στην ΕΡΤ

Το ελεύθερο στην ΕΡΤ να συνάπτει συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου ή μίσθωσης έργου δίνει η ΠΝΠ της 20ής/3/2020, την ώρα που η ίδια ΠΝΠ επιτρέπει στα ιδιωτικά κανάλια να αναστείλουν συμβάσεις εργασίας, έως και στο 50% του προσωπικού τους!

Ενώ επιτρέπεται αναστολή συμβάσεων ώς και στο 50% των ιδιωτικών καναλιών, δίνεται το ελεύθερο για υπογραφή συμβάσεων στην ΕΡΤ.

Το ελεύθερο στην ΕΡΤ να συνάπτει συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου ή μίσθωσης έργου δίνει η ΠΝΠ της 20ής/3/2020, την ώρα που η ίδια ΠΝΠ επιτρέπει στα ιδιωτικά κανάλια να αναστείλουν συμβάσεις εργασίας, έως και στο 50% του προσωπικού τους!

Συγκεκριμένα, με το άρ. 64 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης, επιτρέπονται οι προσλήψεις συμβασιούχων στην ΕΡΤ για τέσσερις μήνες, «με σκοπό τη διασφάλιση της αδιάλειπτης και απρόσκοπτης λειτουργίας των εγκαταστάσεων και υποδομών, καθώς και της παραγωγής, μετάδοσης και εκπομπής του ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος», χωρίς μάλιστα να θέτει ούτε όριο στον αριθμό των νέων συμβάσεων ούτε να ορίζει ειδικότητα. Πεδίο δόξης λαμπρό και για την εξυπηρέτηση των «δικών μας παιδιών».

Η ίδια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου μάλιστα, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες για ενημέρωση, προβλέπει ότι «οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ A.E. μπορεί να απασχοληθούν υπερωριακώς, πέραν των ανωτάτων ορίων που ορίζουν οι κείμενες διατάξεις», όταν στα ιδιωτικά ΜΜΕ δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας με προσωπικό ασφαλούς λειτουργίας για έξι μήνες.

Η ΕΣΗΕΑ και όλα τα δημοσιογραφικά σωματεία έχουν ήδη επισημάνει με επιστολή τους στα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη την επιβάρυνση των δημοσιογράφων με εξοντωτική εργασία, καθώς τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα και όλα τα ΜΜΕ είναι ήδη υποστελεχωμένα.

Το άρθρο 64 της ΠΝΠ 20.3.2020 προβλέπει:

«Για την αποφυγή του κινδύνου περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η έλλειψη του οποίου βεβαιώνεται με απόφαση του υπουργού Υγείας και πάντως για χρονικό διάστημα που δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους τέσσερις (4) μήνες από τη θέση σε ισχύ της παρούσας, και με σκοπό τη διασφάλιση της αδιάλειπτης και απρόσκοπτης λειτουργίας των εγκαταστάσεων και υποδομών, καθώς και της παραγωγής, μετάδοσης και εκπομπής του ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος και διαδικτυακού περιεχομένου του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα «Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρεία», η ΕΡΤ Α.Ε. μπορεί, με απόφαση του Δ.Σ., να συνάπτει συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου ή συμβάσεις μίσθωσης έργου και να αναθέτει την εκτέλεση έργων για την επίτευξη του ως άνω σκοπού, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ A.E. μπορεί να απασχοληθούν υπερωριακώς, πέραν των ανωτάτων ορίων που ορίζουν οι κείμενες διατάξεις».

Πηγή: avgi.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 30/3/2020)
Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.