07/05/2020

Ο σχεδιασμός του ΣΚΑΪ για «Big Brother», «8 λέξεις» και «My Style Rocks»

Συντηρητικά από άποψη κόστους και χωρίς επένδυση σε πρόγραμμα θα πορευθεί ο ΣΚΑΪ έως το τέλος της σεζόν, αναβάλλοντας την επαναφορά της ψυχαγωγίας για το φθινόπωρο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, η διοίκηση του σταθμού κρίνει ότι λογω της σημαντικής πτώσης της διαφήμισης...

Συντηρητικά από άποψη κόστους και χωρίς επένδυση σε πρόγραμμα θα πορευθεί ο ΣΚΑΪ έως το τέλος της σεζόν, αναβάλλοντας την επαναφορά της ψυχαγωγίας για το φθινόπωρο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, η διοίκηση του σταθμού κρίνει ότι λογω της σημαντικής πτώσης της διαφήμισης δεν είναι ώρα να επενδύσει κανείς σε πρόγραμμα και έτσι αποφάσισε ότι ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει με έμφαση στην ενημέρωση καθ' όλη τη διάρκεια του Μαΐου και με λίγες πινελιές ψυχαγωγίας από τις εκπομπές του Νίκου Μουτσινά, του Γιώργου Λιάγκα και την τουρκική σειρά «Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος».

Στο πλαίσιο αυτό, οριστική είναι η απόφαση να πάει για τον Σεπτέμβριο το «Big Brother», ενώ για τη νέα σεζόν αναμένεται να μετατεθούν και οι «8 λέξεις», σειρά η οποία αντιμετωπίζει μία επιπλέον δυσκολία, καθώς οι μισοί ηθοποιοί είναι στην Κύπρο και οι άλλοι μισοί στην Αθήνα, χωρίς άμεση προοπτική άρσης των περιορισμών στις πτήσεις. Εκτός προγράμματος αναμένεται να μείνει και το «My Style Rocks», ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις του ΣΚΑΪ με τον παραγωγό του ριάλιτι μόδας Ατζούν Ιλιτζαλί για το μέλλον της συνεργασίας τους την προσεχή σεζόν.

Πηγή: enikos.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 7/5/2020)

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.