11/05/2020

Σειρά National Treasure ετοιμάζει το Disney+

Μια σειρά για το National Treasure ετοιμάζει αυτή τη στιγμή το Disney+. Την επιβεβαίωση της πληροφορίας έφερε δήλωση του Jerry Bruckheimer σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, ο οποίος και σημείωσε πως πρόκειται για το κλασικό concept που έχουμε δει στις ταινίες, αλλά με πιο νεαρής ηλικίας cast.

Μια σειρά για το National Treasure ετοιμάζει αυτή τη στιγμή το Disney+. Την επιβεβαίωση της πληροφορίας έφερε δήλωση του Jerry Bruckheimer σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, ο οποίος και σημείωσε πως πρόκειται για το κλασικό concept που έχουμε δει στις ταινίες, αλλά με πιο νεαρής ηλικίας cast. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Nicolas Cage θα συμμετέχει ξανά ως Benjamin Franklin Gates, ωστόσο η νέα ταινία που ετοιμάζεται (και επίσης επιβεβαιώθηκε) θα έχει το ίδιο cast με τις δύο πρώτες. Και οι δύο παραγωγές πάντως (ταινία και σειρά) είναι σε αρχικά στάδια. Το σενάριο της ταινίας γράφεται αυτή τη στιγμή, ενώ η τηλεοπτική σειρά έχει ένα μόλις ολοκληρωμένο σενάριο για το πιλοτικό επεισόδιο. Το National Treasure είναι ένα ακόμη franchise της Disney που έρχεται στην πλατφόρμα Disney Plus και αναμένεται να έχει και συνέχεια.

Πηγή: enternity.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 11/5/2020)

 

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.