11/05/2020

Τελείωσαν τον Τράγκα από τον Παραπολιτικά FM, κάνει λόγο για «άνωθεν» πιέσεις

Τι λέει το παρασκήνιο

Τέλος έδωσαν στη συνεργασία τους ο Γιώργος Τράγκας με το ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση την οποία εξέδωσαν από τον σταθμό, με κοινή συμφωνία των μερών, η συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού με τον Τράγκα ολοκληρώνεται στο τέλος Μαΐου. Επιπλέον, η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού «ευχαριστεί τον πολύπειρο δημοσιογράφο για τη συνεργασία και την προσφορά του στο πρόγραμμα του σταθμού».

Σημασία ωστόσο έχει τι είχε πει ο ίδιος λίγο πριν από την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας, παρά το ότι η διαμάχη με το περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου όπως φαίνεται διαρκεί εδώ και μήνες, λόγω της κριτικής που ασκούσε προς τη ΝΔ και ιδιαίτερα προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ορισμένες από τις φράσεις του:

  • Με εντολή της εκτελεστικής εξουσίας, για μια ακόμη φορά, διακόπτεται βιαίως ένα συμβόλαιο μου πριν τελειώσει. Μετά από τέσσερα χρόνια διακόπτω τις εκπομπές μου στα "Παραπολιτικά FM" την Παρασκευή 29 Μαΐου.
  • Εκτιμούν και πιστεύουν κάποιοι στο Μαξίμου ότι δεν πρέπει να ακούγεται η φωνή μου ή τουλάχιστον να παρεμποδιστεί και γι' αυτό πίεσαν αφόρητα.
  • Δεν έχουν καταλάβει ότι η δική μου φωνή είναι ήδη σε κάθε σπίτι, έχει ριζώσει. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων παράγει και αναπαράγει τη φωνή μου και θα το αντιληφθούν ευρύτερα μετά τις 29 Μαΐου, γιατί λίγο-πολύ όλοι καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί, τι συμβαίνει και που το πάνε.
  • Θα είμαι κοντά σας εδώ στα "Παραπολιτικά FM" έως τις 29 Μαΐου, η διακοπή του συμβολαίου μου έγινε με κοινή συμφωνία και αζημίως.
  • Λόγω πολύχρονης εμπειρίας στο ελληνικό ραδιόφωνο, αντιλαμβάνομαι πάντοτε άμεσα πότε μια ιδιοκτησία, προκειμένου να συντηρηθεί και να επιβιώσει, αποδέχεται τους εκβιασμούς και τις αφόρητες πιέσεις της εκτελεστικής εξουσίας.
  • Ο κος Μητσοτάκης δεν θέλει να ακούγομαι το πρωί, όχι μόνο στα "Παραπολιτικά", αν είναι δυνατόν, από πουθενά. Αυτό όμως θα το δούμε.

Όπως φαίνεται εκ των λεγομένων του πάντως σχεδιάζει να ξεκινήσει εκπομπές αλλού, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάτι γνωστό. 

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.